Vi tror på at glade medarbejdere…

Vi tror på at glade medarbejdere…

Hvis I som virksomhed vil skabe succes, er det vigtigt at fokusere på arbejdsglæden – og gøre noget for arbejdsglæden. Og når lederne, inkl. topledelsen, går foran og både kommunikerer og med handlinger viser kulturen, spreder det sig lettere til resten af organisationen.

Arbejdsglæde er en forudsætning for…

Tilbage i 2015 talte adm. direktør i SEB Pension, Søren Lockwood på vores konference om arbejdsglæde. Han fortalte bl.a. om vigtigheden af, at han og de øvrige ledere, ikke kun fokuserede på at levere resultater, men også på arbejdsglæden. De så arbejdsglæde som en forudsætning for:

  • glade kunder
  • bedre samarbejde
  • motiverede medarbejdere der leverer bedre kvalitet. 

Se hele Søren Lockwoods indlæg fra konferencen her:

Skønt når en topleder tør stille sig frem og sige at arbejdsglæden er en forudsætning for succes! Og selvom denne video er fra 2015, er det stadig lige relevant med strategisk fokus på arbejdsglæden.

I løbet af årene har vi optaget rigtig mange videoer, bl.a. fra vores årlige konferencer Arbejdsglæde Live! For nyligt har vi flyttet alle videoerne til YouTube, og selvom kanalen er ny på YouTube, finder du over 90 forskellige videoer allerede – så vi lover dig der er masser af inspiration at finde. Du kan hjælpe os ved at abonnere på kanalen og synes godt om dine favoritvideoer. På forhånd tak!
Se vores Youtube kanal her

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar