Ledelse


Det var en stor succes! Alle var enige om at det var supergod inspiration og nogen af lederne taler om måske at få Arlette ud i deres afdelinger. Så tusind tak.

– Nilfisk-Advance A/S

Ledelse med glæde

Undersøgelser viser meget tydeligt, at lederens adfærd er afgørende for arbejdsglæden. Gode ledere motiverer deres medarbejdere, giver dem energi og skaber en arbejdsglæde, der får medarbejderne til at gå den ekstra mil for kunden og for arbejdspladsen. Dårligere ledere derimod skaber frustration og stress.

Vi giver ledere viden og redskaber til at skabe arbejdsglæde for sig selv og for deres medarbejdere. Arbejdsglæde kommer ikke af løn, bonus, frynsegoder og frugtordninger. Det kommer af enkle, effektive handlinger, som enhver leder bør kende.

Samtidigt er det også vigtigt at lederen selv har arbejdsglæde. Ledere uden arbejdsglæde spreder dårlig stemning til deres medarbejdere, har sværere ved at nå deres mål og er mere udsatte for stress.

Vi kan tilrettelægge et lederforløb, lave workshops med opfølgning eller starte med et foredrag og se hvad det kan gøre.

Deltagernes udbytte

Dagen/forløbet giver ledere alt hvad de skal bruge, for at kunne skabe mere arbejdsglæde for sig selv og deres medarbejdere. Desuden vil arbejdspladser med en sund kultur have lettere ved at tiltrække og fastholde medarbejdere:

 • Viden om arbejdsglæde baseret på den seneste forskning.
 • Konkrete redskaber de kan bruge med det samme – flere af dem prøver vi på dagen.
 • Energi og lyst til at gøre noget ved det.
 • En positiv fælles oplevelse.

Indhold

Dagen/forløbet indeholder et mix af oplæg, praktiske øvelser, gruppedialog og vi kommer bl.a. omkring:

 • Hvad giver arbejdsglæde – og hvorfor virker fitnessrum og frugtordninger ikke.
 • Hvorfor arbejdsglæde er så vigtigt for bundlinjen.
 • Hvad er de største arbejdsglædedræbere og hvordan hjælper du dine medarbejdere til at håndtere dem.
 • Hvordan ledere skaber en kultur med høj arbejdsglæde.
 • Sådan skaber du gode relationer til dine medarbejdere
 • Hvordan ledere holder deres egen arbejdsglæde oppe.
 • Redskaber der virker.
 • Gode (og dårlige) måder at rose ansatte.
 • Sådan får du dine ansatte til at tage ansvaret for deres egen arbejdsglæde.

Praktisk

Antal deltagere: Max. 100 personer på en workshop. Der er ingen øvre grænse for antal på foredrag.

Varighed: Kan holdes som foredrag på 1-2 timer, som halvdagsworkshop på 3-4 timer eller heldagsworkshop (op til 8 timer).

Sprog: Vi kan holde dagen lige godt på dansk og engelsk.

Priser

Se alle vores priser her

Referencer

Vi har bl.a. holdt ledersessioner for Chr. Hansen, Total, Lundbeck, Aleris Hamlet, Tivoli, Middelfart Sparekasse, Region Hovedstaden, Oiltanking GmbH, TV2 Danmark, DHL Express, Novo Nordisk, og mange, mange andre

Kontakt os endelig, hvis du vil have en reference fra en tidligere kunde. 

Book os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi er ledige på en given dato og fortælle mere om indholdet og alt det praktiske.

Mere end bare et foredrag/workshop

I får mere end bare et foredrag/en workshop – vi hjælper jer til at få mest muligt ud af arrangementet og til at følge op på det bagefter.

Før dagen

Så snart I booker sender vi en bekræftelse, så der er styr på alle de praktiske detaljer som tid, sted, sprog, pris osv.

Vi tager et telefonmøde, hvor vi spørger ind til målgruppen, virksomhedens konkrete situation og hvad deltagerne særlig gerne skal have med hjem fra arrangementet.

Vi kan også tage en temperaturmåling på ledernes arbejdsglæde med et online spørgeskema. Målingen tager kun 2 minutter at udfylde, er 100% anonym og giver os et godt indblik i hvilke styrker og udfordringer I oplever omkring arbejdsglæde. Vi inddrager resultaterne i oplægget og bruger dem til at målrette indholdet specifikt til jer.  Her kan du se et eksempel på temperaturmålingen målrettet til ledere på dansk og på engelsk

Efter dagen

Dagen efter sender vi materiale hørende til foredraget/workshoppen, herunder præsentationen, videoer og uddybende artikler. Det er vigtigt at I får sendt materialet videre til alle deltagerne så hurtigt som muligt.

Ca. en uge efter dagen tager vi et telefonmøde, hvor vi taler om, hvad I som arbejdsplads kan gøre for at følge op på pointerne fra dagen.

Ca. 2 måneder efter foredraget/workshoppen kan vi lave en ny temperaturmåling på ledernes arbejdsglæde og se, hvor meget den er steget. Vi bruger den samme måling som inden dagen.

Arbejdsglæde som ledelsesredskab

Vi kan inddrage mange specifikke emner omkring arbejdsglæde og ledelse, alt efter jeres behov. Nogle af de mest efterspurgte emner er:

Mere info

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Kontakt os på 2221 7741, skriv en mail til info@arbejdsglaedenu.dk
eller brug vores kontaktformular: