“Super relevant og nærværende foredrag. Det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft, med både forberedelser og foredrag.“
– Total E&P Danmark
Foredrag om arbejdsglæde
Vores arbejdsglædeforedrag er inspirerende og samtidigt seriøse. Der er øvelser undervejs, hvor deltagerne bliver aktiveret og får afprøvet budskaberne med det samme.
Der er en vekselvirkning mellem præsentation, videoer, refleksion og øvelser, så deltagerne får budskabet præsenteret på flere forskellige måder.
Vores foredrag kan også afholdes online.
Deltagernes udbytte af foredrag om arbejdsglæde
Foredraget giver deltagerne alt hvad de skal bruge, for at kunne skabe mere arbejdsglæde og bedre resultater efterfølgende:
- Viden om arbejdsglæde baseret på den seneste forskning.
- Konkrete redskaber de kan bruge med det samme – flere af dem prøver vi i foredraget.
- Energi og lyst til at gøre noget ved det.
- En fantastisk positiv fælles oplevelse.
Indhold foredrag om arbejdsglæde
Vi kommer rundt om de vigtigste pointer omkring arbejdsglæde, og giver deltagerne en solid viden om emnet. Indholdet er bl.a.:
- Hvad er arbejdsglæde og hvorfor er den så vigtig.
- Hvad giver arbejdsglæde?
- Hvad er de værste myter om arbejdsglæde.
- Kend de værste arbejdsglæde-dræbere som brok, stress og travlhed og lær at tackle dem konstruktivt.
- Min arbejdsglæde er mit ansvar – jeg kan ikke sidde og vente på at chefen og kollegerne kommer og gør mig glad.
- Enkle redskaber som deltagerne kan bruge med det samme til at skabe mere glæde på jobbet.
Praktisk
Antal deltagere: Der er hverken en nedre eller øvre grænse.
Varighed: 1-2 timer. Evt. med en kort pause undervejs.
Sprog: Vi kan holde foredrag lige godt på dansk og engelsk.
Priser
Se alle vores priser her
Referencer
Vi har bl.a. holdt foredrag for Novo Nordisk, PFA, Total, Region Hovedstaden, Region Nordjylland, Skattestyrelsen, Landbrug & Fødevarer, IDA, Aarhus Universitet, Genmab, Schneider Electric, og mange, mange andre.
Kontakt os endelig, hvis du vil have en reference fra en tidligere kunde.
Book os
Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi er ledige på en given dato og fortælle mere om indholdet og alt det praktiske.
Mere end bare et arbejdsglædeforedrag
I får mere end bare et foredrag – vi hjælper jer med at få mest muligt ud af arrangementet og til at følge op bagefter.
Før foredraget
Så snart I booker foredraget sender vi en bekræftelse, så der er styr på alle de praktiske detaljer som tid, sted, sprog, pris osv.
Vi tager et telefonmøde, hvor vi spørger ind til målgruppen, virksomhedens konkrete situation og hvad deltagerne særlig gerne skal have med hjem fra arrangementet.
Vi kan også tage en temperaturmåling på deltagernes arbejdsglæde med et online spørgeskema. Målingen tager kun 2 minutter at udfylde, er 100% anonym og giver os et godt indblik i hvilke styrker og udfordringer I oplever omkring arbejdsglæde. Vi inddrager resultaterne i foredraget og bruger dem til at målrette indholdet specifikt til jer. Her kan du se et eksempel på arbejdsglæde temperaturmålingen på dansk og på engelsk.
Efter foredraget
Dagen efter sender vi materiale hørende til foredraget, herunder præsentationen, videoer og uddybende artikler. Det er vigtigt at I får sendt materialet videre til alle deltagerne så hurtigt som muligt.
Ca. en uge efter foredraget tager vi et telefonmøde, hvor vi taler om, hvad I som arbejdsplads kan gøre for at følge op på pointerne fra dagen.
Ca. 2 måneder efter foredraget kan vi lave en ny temperaturmåling på deltagernes arbejdsglæde og se, hvor meget den er steget. Vi bruger den samme måling som inden foredraget.
Emner i vores arbejdsglædeforedrag
Vi kan inddrage mange specifikke emner omkring arbejdsglæde, alt efter jeres behov. Nogle af de mest efterspurgte emner er:
Hybridarbejde
Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden – både fra virksomhedens side, men også blandt medarbejderne. Vi har nemlig alle et ansvar for arbejdsglæden! Vi ser på hvad undersøgelser fra både ind- og udland siger. Og så får I naturligvis nogle helt konkrete tips til hvad I kan gøre for at skabe en kultur med arbejdsglæde.
Psykologisk Tryghed
Når der er psykologisk tryghed, kan vi åbent dele idéer, spørgsmål, bekymringer og fejl. Vi kan være uenige, men stadig respektfulde. Vi bakker hinanden op og har en høj grad af tillid og respekt.
Vi ved fra forskning at følelsen af, at have gode relationer, er direkte forbundet til både medarbejdernes arbejdsglæde, helbred og arbejdsindsats. Vi ser både på hvad I som virksomhed kan gøre, og hvad man kan gøre som medarbejder.
Forandringer
Mange virksomheder skal oftere og oftere igennem store forandringer som følge af f.eks. sammenlægninger, opkøb, omorganiseringer eller vækst. Det går ofte ud over arbejdsglæden, men det behøver det ikke. Lær hvordan man holder fast i arbejdsglæden, også når virksomheden forandrer sig.
Feedback
Ifølge en undersøgelse vi har gennemført, er mangel på ros og anerkendelse den næststørste arbejdsglædedræber i Danmark. Der er ingen tvivl om, at ros og anerkendende feedback ikke er en fast del af vores kultur, og nøjagtig det samme kan siges om udviklende feedback. Vi sætter fokus på hvordan man gør feedback til en fast vane og en del af kulturen.
Travlhed
Det kan være dræbende for arbejdsglæden at se bunkerne vokse, overarbejdet stige og gå med en fornemmelse af altid at være bagud. Vi giver redskaber til at håndtere travlhed positivt og bevare arbejdsglæden, også når der er rigtig travlt.
Performance med glæde
Mange danske arbejdspladser prøver at indføre en performance-kultur, men møder ofte stor modstand fordi medarbejderne oplever det som kontrol eller manglende tillid. Vi fortæller hvordan man skaber en performance-kultur uden at det går ud over arbejdsglæden, og hvorfor glade medarbejdere er den bedste vej til højere performance og bedre resultater.
Møder
Danske medarbejdere bruger mere og mere tid på møder, men meget af den tid er desværre spilt. Vi giver opskriften på hvordan man holder meget bedre møder, som både er sjovere og giver langt bedre resultater på mindre tid.
Brok
På mange danske arbejdspladser er brok blevet til en indgroet vane. Det er ofte ødelæggende for arbejdsglæden, fordi det skaber håbløshed, træthed og opgivelse. Vi sætter fokus på god og dårlig brok og hvad man kan gøre for at håndtere den konstruktive brok og komme den destruktive brok til livs.
Mere info
Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende samtale.
Kontakt os på 2221 7741, skriv en mail til info@arbejdsglaedenu.dk
eller brug vores kontaktformular: