Arbejdsglæde kurser

God formidling af budskabet – underholdene men samtidig baseret på videnskab – og så er arbejdsglæde bare altid super relevant.

– Kursusdeltager

Kurser om arbejdsglæde

Kurser der sætter fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger. Naturligvis med en masse konkrete og praktiske redskaber, du kan bruge bagefter.

Vi afholder åbner kurser, hvor du kan tilmelde dig alene eller sammen med et par kolleger. Men I kan også samle en gruppe medarbejdere/ledere fra jeres virksomhed, og så afholder vi kurset for jer alene.


Her er eksempler på kurser:

  • Arbejdsglædeambassadør
  • Styrk arbejdsglæden
  • Arbejdsglædeudvalg
  • Arbejdsglæde som TR/AMR/TRIO
  • Arbejdsglæde som ledelsesredskab

Praktisk

Antal deltagere: Vi afholder kurser for 6-30 deltagere. Er I flere vil vi dele gruppen op.

Varighed: Alt fra en enkelt dag til kurser/uddannelser over længere tid.

Lokaler: Vi kan sørge for lokalerne eller vi kan afholde kurserne hos jer.

Sprog: Vi kan holde kurserne lige godt på dansk og engelsk.

Få et tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige kurser og mulighederne for at sammensætte et kursus der passer til jeres situation og målgruppe.

Arbejdsglæde kurser

Her kan du læse lidt mere om vores kurser

Arbejdsglædeambassadør

1 undervisningsdag, samt opfølgning

Åbent kursus for dig der vil gøre en forskel på din arbejdsplads. Vi sætter fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger. Naturligvis med en masse konkrete redskaber, du kan bruge bagefter.

Styrk arbejdsglæden

2 halve undervisningsdage (online)

Åbent kursus om arbejdsglæde og styrker. Vi sætter fokus på hvordan du kan være med til, at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde. Desuden vil du få forståelsen for at kende både dine og andres styrker/svagheder. Naturligvis med en masse konkrete redskaber, du kan bruge bagefter.

Arbejdsglædeudvalg

4 ugers forløb (online)

Vi hjælper jeres arbejdsglædeudvalg med at finde deres egen rolle i udvalget. Sammen får vi udarbejdet en årsplan med forskellige arbejdsglædeinitiativer.
Arbejdsglædeudvalgets opgave er at være tovholder på jeres arbejdsglædeinitiativer, og er ikke ansvarlige for at gøre andre glade. 

Arbejdsglæde som ledelsesredskab

3 halve undervisningsdage (evt. online)

Åbent kursus for dig der vil gøre en forskel som leder. Vi sætter fokus på arbejdsglæde som et af dine ledelsesværktøjer. Du lærer hvordan du kan skabe mere arbejdsglæde i din del af organisationen, bl.a. ved at kende dine medarbejdere bedre. Naturligvis med en masse konkrete redskaber, du kan bruge bagefter.

Mere info

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Kontakt os på 2221 7741, skriv en mail til info@arbejdsglaedenu.dk
eller brug vores kontaktformular: