Slide background

"Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så dedikerede mennesker, for de mener det alvorligt, og deres glæde ved det de gør, kommer fra hjertet."
- IKEA

Slide background

"Det var en fantastisk oplevelse og én af de få gange jeg har oplevet, at det vi fik med hjem faktisk forankrede sig i organisationen, forbedrede stemningen og holdt ved."
- A-Consult

Referencer

Referencer

Vores kunder kommer fra alle brancher. Det er store og små arbejdspladser, private og offentlige, i Danmark og i udlandet.

Nogle gange har vi haft fornøjelsen af at holde foredrag/workshops/personaledag for hele virksomheden, andre gange er det en enkelt afdeling vi har besøgt.

Her kan du se nogle af de mange virksomheder, vi har spredt arbejdsglæde hos.

Hvis du gerne vil tale med nogle af vores tidligere referencer, for at høre hvad de synes om det vi laver, skal du bare sige til, så skaffer vi kontakten.

Kundevurderinger

Vi giver alle vores kunder mulighed for at bedømme vores indsats efter et foredrag eller en workshop.

Vi spørger "Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale os til andre på en skala fra 1-10?"

På det spørgsmål har vi et gennemsnit på 9,6 ud af 10 på de seneste 300 kundeevalueringer. Det giver os en Net Promoter Score på 87.

... det er vi helt vildt stolte af :)Citater fra vores kunder

Her er nogle få citater fra vores mange tilfredse kunder.
Arlette gjorde det bare SÅ godt. Fedt med vekslingen mellem forskning, små glade videoer, egne ord og kæmpe overskud i hendes performance. Hun fik virkelig tingene ind under huden og var mega troværdig. Budskabet til deltagerne fra udvalget skulle være - hvad kan du selv gøre for at få større arb.glæde - det fik hun til fulde givet fokus på. Gode resultater og gode relationer giver arbejdsglæde. Helt enig. Dagen derpå var et boost af gode vibrationer. Selv folk som normalt ikke syntes at tema-dage er noget for dem fik fortalt at dagen var fantastisk. 1000 tak for et godt foredrag.

- Nordsjællands Politi
Arbejdsglæde nu har været en kæmpe inspiration, og har øst af deres viden og ikke mindst erfaringer med brugbare værktøjer i forhold til at formidle og udvikle arbejdsglæde. I det hele taget har Arbejdsglæde nu udgjort en stor del af processen fra starten med form og indhold, til i dag hvor de bidrager til at afvikle interne IKEA workshops i arbejdsglæde for samtlige vores medarbejdere.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så dedikerede mennesker, for de mener det alvorligt, og deres glæde ved det de gør, kommer fra hjertet.

- IKEA
Et super godt indlæg sprængfyldt med energi godt understøttet af diverse akademiske undersøgelser, der skabte troværdighed - det var en arbejdsglæde fest som viser at arbejdsglæde betaler sig.

Dette kombineret med en meget professionel integrering af mini arbejdsklimamåling som afspejler vores hverdag samtidig med tydelig kobling til vores værdier og vores forbedringskultur rejse.

- Pronova Biopharma
Dit foredrag udviklede noget nær et mirakel for en stemningen. Jeg tror virkeligt, at det umulige skete og selv de mest arbejdstrætte og kyniske fik lysten til at genfinde arbejdsglæden. Jeres filosofi omkring arbejdsglæde og ikke mindst din nærværende og medrivende måde at anspore os til at ‘komme ind i kampen’ med dit foredrag er meget inspirerende.

Tusind tak for det! Ikke underligt at jeres virksomhed virker til at have succes – I har virkeligt fat i noget.

- Handelsskolen Minerva
Vi har haft en rigtig god kampagne det sidste års tid, og vi kan i stor grad takke jeres dygtige folk for det. Det var i særligt på mødet med Arlette, der var en opfølgning på den første måling og foredrag, at vi fik de input og idéer som har præget vores kampagne.

Både medarbejdere og ledere har været meget tilfredse med den måde vi har arbejdet med arbejdsglæde på og vi synes vi har kunnet se resultaterne direkte.

- Københavns Universitet

Eksempler på referencer

 • Telebranchen

  TDC, Telenor, Call Me, Telmore, YouSee ...
 • Kommuner

  København, Århus, Aalborg, Odense, Silkeborg, Halsnæs, Hørsholm, Helsingør, Struer, Frederiksberg, Vejle, Brøndby, Roskilde, Vesthimmerland, Assens, Hvidovre, Horsens, Silkeborg, Hjørring ...
 • IT

  BEC, KMD, Microsoft, IBM, Statens IT, NNIT, JN Data, HP, CSC, SAS Institute, Nets, TIA Technology, Oracle ...
 • Staten

  Udenrigsministeriet, Beskæftigelsesministeriet, Undervisningsministeriet, Sundhedsministeriet, Arbejdstilsynet, Domstolsstyrelsen, Erhvervsstyrelsen, Vejdirektoratet, Ankestyrelsen, Naturstyrelsen, Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Beredskabsstyrelsen, Arbejdsskadestyrelsen, Kriminalforsorgen ...
 • Sundhed/hospitaler

  Rigshospitalet, Odense Universitetshospital, Vejle Sygehus, Herlev Hospital, Region Hovedstaden Psykiatri, Psykiatri og social region Viborg, Gentofte Hospital, Lægeforeningen, Alkoholbehandlingen Esbjerg Kommune ...
 • Retail/Hospitality

  IKEA, Irma, Fakta, Coop, Fona, Bilka, Superbrugsen, Kvickly, Hilton, Estée Lauder, Hugo Boss, Nespresso, Hay, The Body Shop, Rema 1000 ...
 • Bank/finans

  TopDanmark, PFA, Nordea, Danske Bank, Jyske Bank, Sydbank, Tryg, Alm. Brand, Nykredit, Codan, Accenture, SEB Pension, Middelfart Sparekasse, ...
 • Pharma

  Novo Nordisk, Novozymes, LEO Pharma, Lundbeck, Pfizer, Teva, Biogen Idec, GSK, Xellia, Ferring, NNE Pharmaplan ...
 • Produktion/energi

  Danfoss, Grundfos, B&O, Radiometer, Coloplast, LEGO Koncernen, Rockwool, Dupont, Shell, Statoil, Nilfisk, Foss, Siemens, Saab, Terma, DONG Energy, Volvo Powertrain, Petronas ...