Referencer

Kundereferencer

Vores kunder kommer fra alle brancher. Det er store og små arbejdspladser, private og offentlige.

Nogle gange har vi haft fornøjelsen af at holde foredrag/workshops/personaledag for hele virksomheden, andre gange er det en enkelt afdeling vi har besøgt.

Her kan du se nogle af de mange virksomheder, vi har spredt arbejdsglæde hos. Kontakt os endelig, hvis du vil tale med nogle af vores tidligere kunder.

På spørgsmålet: “På en skala fra 1-10, hvor sandsynligt er det at du vil anbefale os til andre?” har vores tidligere kunder givet os et gennemsnit på 9,6 ud af 10.

Det giver os en Net Promoter Score på 87 – det er vi helt vildt stolte af :-)

Her er nogle af deres udtalelser:

Arlette var bare SÅ god og formåede at få energien op selv sidst på en faglig hård dag! Rigtig gode slides og take aways og hands on tools at arbejde videre med i en travl hverdag!

Danske Virksomhedsjurister

Super relevant og nærværende foredrag. Det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft med både forberedelser og foredrag.

Total E&P Danmark

Jeg har kun fået meget positiv feedback fra både ledere og medarbejdere. De synes alle det var et fantastisk oplæg og en meget kompetent foredragsholder.

Faaborg- Midtfyn Kommune

Et rigtig godt og inspirerende foredrag med lige dele humor og alvor – inddragelse og refleksion til glæde for alle deltagere.

Landbrugsstyrelsen

Helt igennem en virkelig god oplevelse; grundigt og godt funderet i såvel forskning som gode råd til hverdagen. Vi kom ganske glade. Og gik meget glade hjem.

Esbjerg Kommune

Arlette’s to timers indlæg var fantastisk, den energi og den engagement Arlette bringer er uovertruffen, og medrivende.

Oiltanking GmbH

I var nysgerrige på os og det gav præcis de insights som gjorde foredraget personligt for os og så det føltes som om, I virkelig ville os. 1000 tak – det var en fornøjelse. En lækker detalje var også at Arlette heller ikke sprang ud af døren så snart tiden var gået, men fik sagt ordentlig farvel til os.

NovozymesCommunications

Vi har haft en rigtig god kampagne det sidste års tid, og vi kan i stor grad takke jeres dygtige folk for det. Det var i særligt på mødet med Arlette, der var en opfølgning på den første måling og foredrag, at vi fik de input og idéer som har præget vores kampagne.

Både medarbejdere og ledere har været meget tilfredse med den måde vi har arbejdet med arbejdsglæde på og vi synes vi har kunnet se resultaterne direkte.

Københavns Universitet

Vi lavede en evaluering af workshoppen i dag og alle meldte meget positivt tilbage.

Der blev givet nogle gode eksempler på, hvordan vi nemt kan øge arbejdsglæden i klinikken. Mange gode eksempler, håndgribeligt og meget illustrativt med pokerspillet.

Lægeklinik

Arlette gjorde det bare SÅ godt. Fedt med vekslingen mellem forskning, små glade videoer, egne ord og kæmpe overskud i hendes performance. Hun fik virkelig ting-ene ind under huden og var mega troværdig. Budskabet til deltag-erne fra udvalget skulle være – hvad kan du selv gøre for at få større arb.glæde – det fik hun til fulde givet fokus på. Gode
resultater og gode relationer giver arbejdsglæde. Helt enig. Dagen derpå var et boost af gode
vibrationer. Selv folk som normalt ikke syntes at tema-dage er noget for dem fik fortalt at dagen var fantastisk.
1000 tak for et godt foredrag.

Nordsjællands Politi

Det har været en god oplevelse at afholde en workshop med Arlette Bentzen. Der har allerede været god feedback og det summer.

Det er stort og dejligt i en tid hvor der er meget meget travlt. Jeg vil ikke afvise at vi vender tilbage og måske også kan inddrage vores andre lokationer. Tak Arlette.

Genmab

Et super godt indlæg sprængfyldt med energi godt understøttet af diverse akademiske undersøgelser, der skabte troværdighed – det var en arbejdsglæde fest som viser at arbejdsglæde betaler sig.
Dette kombineret med en meget professionel integrering af mini arbejdsklimamåling som afspejler vores hverdag samtidig med tydelig kobling til vores værdier og vores forbedringskultur rejse.

Pronova Biopharma

Mere info

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Kontakt os på 2221 7741, skriv en mail til info@arbejdsglaedenu.dk
eller brug vores kontaktformular: