Online foredrag


Tak – det var rigtig godt igår
– har allerede fået en hel del god feedback fra deltagerne.

– Novo Nordisk

Online foredrag om arbejdsglæde

Vores online foredrag om arbejdsglæde er energiske og samtidigt seriøse. Der er øvelser undervejs, hvor deltagerne bliver aktiveret og får afprøvet budskaberne med det samme. Det kan være i form af break-out rooms, polls og/eller personlige refleksioner/oplevelser der deles i chatten.

Der er en vekselvirkning mellem præsentation, videoer og øvelser, så deltagerne får budskabet præsenteret på mange forskellige måder. Sammen med jer, sammensætter vi vekslingen, så det passer til målgruppen.

Arbejdsglæde er noget vi gør og alle – både ledere og medarbejdere – er med til at skabe en bedre arbejdsplads. Men hvordan kan vi holde fokus på arbejdsglæden, når vi delvist arbejder hjemmefra eller når vi alle kommer tilbage efter en lang nedlukning. Corona-restriktionerne har forandret vores arbejdsdag, og det er vigtigt at holde fast i arbejdsglæden – det kræver dog en ekstra indsats fra alle.


Dette arbejdsglæde foredrag vil tage udgangspunkt i jeres nuværende situation og giver jer viden og konkrete redskaber til mere arbejdsglæde. Det vil være oplagt for jer, der har medarbejdere på distancen.

Deltagernes udbytte

Foredraget giver deltagerne alt hvad de skal bruge, for at kunne skabe mere arbejdsglæde og bedre resultater efterfølgende:

  • Viden om arbejdsglæde baseret på den seneste forskning.
  • Konkrete redskaber de kan bruge med det samme.
  • Energi og lyst til at gøre noget for arbejdsglæden.
  • En positiv fælles oplevelse.

Indhold

Vi kommer rundt om de vigtigste pointer omkring arbejdsglæde, og giver deltagerne en solid viden om emnet. Indholdet er bl.a.:

  • Hvad er arbejdsglæde og hvorfor er den så vigtig for den enkelte.
  • Hvordan påvirker COVID-19 vores arbejdsglæde og generelle livsglæde.
  • Hvorfor er arbejdsglæde (stadig) den vigtigste faktor der bidrager til en virksomheds bundlinje herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
  • Hvad giver os arbejdsglæde – også ved distancearbejde.
  • Enkle redskaber som du kan bruge med det samme til at skabe mere glæde på jobbet.

Praktisk information

Antal deltagere: Der er hverken en nedre eller øvre grænse.

Varighed: Op til 1,5 time med en kort pause undervejs.

Sprog: Vi kan holde foredrag lige godt på dansk og engelsk.

Priser

Se alle vores priser her

Referencer

Vi har bl.a. holdt foredrag for Novo Nordisk, PFA, Total, Region Hovedstaden, Region Nordjylland, Skattestyrelsen, Landbrug & Fødevarer, IDA, Aarhus Universitet, Genmab, Schneider Electric, og mange, mange andre

Kontakt os endelig, hvis du vil have en reference fra en tidligere kunde. 

Book os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi er ledige på en given dato og fortælle mere om indholdet og alt det praktiske.

Mere end bare et foredrag

I får mere end bare et foredrag – vi hjælper jer med at få mest muligt ud af arrangementet og til at følge op bagefter.

Før foredraget

Så snart I booker foredraget sender vi en bekræftelse, så der er styr på alle de praktiske detaljer som tid, sted, sprog, pris osv.

Vi tager et telefonmøde, hvor vi spørger ind til målgruppen, virksomhedens konkrete situation og hvad deltagerne særlig gerne skal have med hjem fra arrangementet.

For at sikre at teknikken er på plads, laver vi inden foredraget en test på jeres valgte online platform.

Vi kan også tage en temperaturmåling på deltagernes arbejdsglæde med et online spørgeskema. Målingen tager kun 2 minutter at udfylde, er 100% anonym og giver os et godt indblik i hvilke styrker og udfordringer I oplever omkring arbejdsglæde. Vi inddrager resultaterne i foredraget og bruger dem til at målrette indholdet specifikt til jer.  Her kan du se et eksempel på arbejdsglæde temperaturmålingen på dansk og på engelsk.

Efter foredraget

Dagen efter sender vi materiale hørende til foredraget, herunder præsentationen, videoer og uddybende artikler. Det er vigtigt at I får sendt materialet videre til alle deltagerne så hurtigt som muligt.

Ca. en uge efter foredraget tager vi et telefonmøde, hvor vi taler om, hvad I som arbejdsplads kan gøre for at følge op på pointerne fra dagen.

Ca. 2 måneder efter foredraget kan vi lave en ny temperaturmåling på deltagernes arbejdsglæde og se, hvor meget den er steget. Vi bruger den samme måling som inden foredraget.

Emner i foredraget

Vi kan inddrage mange specifikke emner omkring arbejdsglæde, alt efter jeres behov. Nogle af de mest efterspurgte emner er:

Mere info

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Kontakt os på 2221 7741, skriv en mail til info@arbejdsglaedenu.dk
eller brug vores kontaktformular: