Om os

Om os

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde
og har skabt bedre arbejdspladser verden over siden 2003.

Videnskab

Vi arbejder 100% forskningsbaseret. Vi samler løbende de vigtigste forskningsresultater fra en række discipliner som psykologi, sociologi, neurologi, adfærdsdesign, managementteori m.m. og bruger dem som grundlag for vores arbejde. Vi har også selv gennemført en række undersøgelser omkring, hvilke faktorer der skaber og dræber arbejdsglæde.

Og så sætter vi en ære i at bruge videnskaben og omsætte den til brugbare tip og værktøjer.

Historie

Arbejdsglæde nu er stiftet af Alexander Kjerulf i 2003. Siden har vi været Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde og har skabt bedre arbejdspladser verden over. 

Vores arbejdsglæde

Vi får arbejdsglæde, når vores arbejde giver mening, d.v.s.
når vores kunder mærker udbyttet af arbejdet med arbejdsglæden – også på den lange bane.

I medierne

Vi har fortalt om arbejdsglæde i medierne – både i Danmark og i udlandet.
Se et uddrag af vores mange medieoptrædener her.

Vi arbejder for at skabe en verden hvor arbejdsglæde er reglen
og ikke undtagelsen.

Arbejdsglæde nu

Alexander Kjerulf

Stifter

Alexander Kjerulf er stifter af Arbejdsglæde nu, og kendt som en af verdens førende eksperter i arbejdsglæde. Alexander stoppede i Arbejdsglæde Nu den 1/7 2020 og har videregivet stafetten til Arlette Bentzen.

Alexander har holdt hundredevis af foredrag om emnet i over 45 lande. Han er forfatter til 5 bøger bl.a. bestselleren Happy Hour fra 8 til 16 – styrk arbejdsglæden og forkæl bundlinjen. Bogen har solgt over 14.000 stk. herhjemme og er nu ude i 7. oplag, og den er også udkommet på engelsk, spansk, hollandsk, tyrkisk, portugisisk, vietnamesisk, indonesisk, farsi og kinesisk. Hans nyeste bog hedder Ledelse med glæde – Hvordan de bedste ledere sætter glæden først og skaber fantastiske resultater og en bedre verden. Alexander har skrevet klummer til JyllandsPostens ledelsestillæg og har været omtalt og interviewet i bl.a. BBC, The Times, CNN, New York Times, Financial Post og Times of India.

Alexander er cand. scient. i datateknologi fra Syddansk Universitet i 1994 og har en lang baggrund som virksomhedsstifter, konsulent og leder i IT-branchen.

Når Alexander ikke arbejder, kan han typisk findes på dansegulvet (han er en passioneret swingdanser), på en alpetop på et snowboard, til crossfit-træning eller hjemme i sofaen med en god bog.

Følg Alexander:

Arlette Bentzen

Chief Happiness Officer – Arbejdsglædekonsulent

Arlette skaber arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder med foredrag og workshops. Arlette kom til Arbejdsglæde nu i 2010, og siden er det blevet til mange hundrede foredrag og workshops om arbejdsglæde, i alle typer virksomheder – store og små, private og offentlige, i Danmark og i udlandet.

I 2017 blev Arlette certificeret i Positiv Psykologi, ved WBI
i USA, med Tal Ben-Shahar som hovedunderviser. Arlette har tidligere arbejdet som daglig leder i en række virksomheder, hvor hun havde ansvaret for forretningsudvikling, marketing, HR, kunderelationer og meget andet. Arlette har været selvstændig konsulent siden 2004 og i 2010 sluttede hun sig til Arbejdsglæde nu. Da Alexander Kjerulf stoppede i Arbejdsglæde Nu den 1/7 2020 overtog Arlette stafetten og blev ejer af virksomheden.

I sin fritid underviser Arlette også – men her i dans, yoga & pilates. Og når fritiden ikke er optaget af undervisning, hygger hun sig ganske sikkert med gode venner over en lækker middag, kører en tur på sin Triumph Bonneville eller er til koncert et sted i København. Arlette elsker også at rejse (naturligvis) og at leve livet.

Desuden er Arlette bestyrelsesmedlem i Repair Cafe Danmark, hvor hun arbejder frivilligt.

Følg Arlette

Patricia Kjerulf - Arbejdsglæde nu

Patricia Kjerulf

Her er lidt billeder I evt. kan bruge til jeres invitation:

I medierne

Vi har fortalt om arbejdsglæde i medierne – både i Danmark og i udlandet.
Se et uddrag af vores mange medieoptrædener herunder: