Om os

Danmarks førende ekspert i arbejdsglæde
og har skabt bedre arbejdspladser verden over siden 2003.

Videnskab

Vi arbejder 100% forskningsbaseret. Vi samler løbende de vigtigste forskningsresultater fra en række discipliner som psykologi, sociologi, neurologi, adfærdsdesign, managementteori m.m. og bruger dem som grundlag for vores arbejde. Vi har også selv gennemført en række undersøgelser omkring, hvilke faktorer der skaber og dræber arbejdsglæde.

Og så sætter vi en ære i at bruge videnskaben og omsætte den til brugbare tip og værktøjer.

Historie

Arbejdsglæde nu er stiftet af Alexander Kjerulf i 2003. Siden har vi været Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde og har skabt bedre arbejdspladser verden over. 

Vores arbejdsglæde

Vi får arbejdsglæde, når vi flytter vores kunder.
D.v.s. når de ser udbyttet af arbejdet med trivsel og arbejdsglæde – også på den lange bane.

I medierne

Vi har fortalt om arbejdsglæde i medierne – både i Danmark og i udlandet.
Se et uddrag af vores mange medieoptrædener her.

Vi arbejder for at skabe en verden hvor arbejdsglæde er reglen – og ikke undtagelsen.

Arbejdsglæde nu

Arlette Bentzen

Chief Happiness Officer – Arbejdsglædekonsulent – ejer

Arlette skaber arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder med arbejdsglædeforløb, foredrag og workshops. Arlette kom til Arbejdsglæde nu i 2010, og siden er det blevet til 500+ foredrag og workshops om arbejdsglæde, i alle typer virksomheder – store og små, private og offentlige, i Danmark og i udlandet. Arlette har talt på forskellige konferencer verden over, blandt andet en TEDx konference i London.


I 2017 blev Arlette certificeret i Positiv Psykologi, ved WBI i USA, med Tal Ben-Shahar som hovedunderviser. Arlette har tidligere arbejdet som daglig leder i en række virksomheder, hvor hun havde ansvaret for forretningsudvikling, marketing, HR, kunderelationer og meget andet. Arlette har været selvstændig konsulent siden 2004 og i 2010 sluttede hun sig til Arbejdsglæde nu. Da Alexander Kjerulf stoppede i Arbejdsglæde Nu den 1/7 2020 overtog Arlette stafetten og købte virksomheden.


I sin fritid underviser Arlette også – men her i dans og reformerpilates. Og når fritiden ikke er optaget af undervisning, hygger hun sig ganske sikkert med gode venner over en lækker middag, kører en tur på sin Triumph Bonneville eller er til koncert et sted i København. Arlette elsker at rejse (naturligvis siger hun selv – 11 år i rejsebranchen har sat sine spor) og at leve livet. Desuden har Arlette i en lang årrække været bestyrelsesmedlem i Repair Cafe Danmark, som hun var med til at starte op.


Følg eller kontakt Arbejdsglæde nu & Arlette

Patricia Kjerulf

Chief Happiness Officer – administration

Patricia er tilknyttet Arbejdsglæde nu på deltid som administrativt geni.Mens Arlette drøner rundt og holder workshops og foredrag, sørger hun for, at der er styr på det praktiske. Patricia sørger bl.a. for at der er styr på jeres arbejdsglædetemperaturmålinger. Det er også hende der styrer Arbejdsglædeshoppen hvor du kan købe bøger, plakater og spil mm. relateret til arbejdsglæde.


Patricia er uddannet akademiøkonom med speciale i Østeuropa, og taler 6 sprog (foruden dansk kan hun engelsk, tysk, schwiizerdütsch, spansk og lidt slovakisk). I sin fritid danser hun Lindy Hop, strikker og hækler, læser en masse bøger og ser tonsvis af film i biografen.


Her er lidt billeder af Arlette Bentzen, I evt. kan buge til jeres invitation:

I medierne

Vi har fortalt om arbejdsglæde i medierne – både i Danmark og i udlandet.
Se et uddrag af vores mange medieoptrædener herunder: