Ydelser

Vores ydelser

Foredrag om arbejdsglæde

Foredrag på 1-2 timer.
Et inspirerende, levende og brugbart indlæg, med fokus på hvordan deltageren kan tage ansvaret for sin egen arbejdsglæde.
Kan naturligvis afholdes online!

Arbejdsglædeworkshop

Halv- eller heldags workshop om arbejdsglæde. Indeholder både
teori og en række øvelser der giver deltagerne redskaber til at skabe
mere arbejdsglæde.
Kan naturligvis afholdes online!

Ledelse

Foredrag, workshop og lederkurser. Gode ledere har glade medarbejdere og glade medarbejdere er godt for bundlinjen. Vi hjælper lederne med at skabe mere arbejdsglæde.
Kan naturligvis afholdes online!

Arbejdsglædepoker

Et energisk og dynamisk spil, hvor deltagerne bytter sig til kort, der beskriver deres personligheds-præferencer. I lærer jer selv og hinanden bedre at kende og får bedre indbyrdes forståelse og kommunikation.

Arbejdsglæde kurser

Kurser der sætter fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger. Naturligvis med en masse konkrete og praktiske redskaber, du kan bruge bagefter. 

Forløb arbejdsglædeudvalg

4-5 ugers forløb, hvor vi hjælper arbejdsglædeudvalget med at få lagt en årsplan – eller giver bistand hvis de er gået lidt i stå. Arbejdsglædeudvalg er tovholder på jeres arbejdsglæde-initiativer, ikke ansvarlige for at gøre andre glade. 

Heartcount arbejdsglædemåling

Heartcount måler arbejdsglæden (mening, udvikling, forhold til kolleger og ledere) – på alle parametre der påvirker arbejdsglæden. I får ugentligt (eller månedligt) værdifulde data, så I kan reagere i tide.

Online arbejdsglæde

Online foredrag

Online foredrag på op til 2 timer. Et levende, lærerigt og brugbart indlæg med fokus på hvordan deltageren kan tage ansvaret for egen arbejdsglæde – også i en tid med COVID-19 restriktioner. Med inddragelse af deltagerne undervejs.

Arbejdsglædeshoppen

Hold momentum over længere tid.
I Arbejdsglædeshoppen er der
mulighed for at købe forskellige arbejdsglædeprodukter, bl.a. bøger, plakater, spil og andre værktøjer der kan hjælpe jer i jeres arbejdsglædeproces.

Vi har valgt at vores priser er synlige og ens for alle. Det synes vi er mest fair.

Se vores priser

Se nogle af vores kundereferencer, både store og små, private og offentlige.

Se referencer

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på et arbejdsglædeforløb.

Send forespørgsel

Nyhedsbrev om arbejdsglæde

Hvis du kunne tænke dig at modtage vores nyhedsbrev om arbejdsglæde, kan du tilmelde dig lige her: