Workshop

Workshoppen var helt igennem en virkelig god oplevelse; grundigt og godt funderet i såvel forskning som gode råd til hverdagen. Vi kom ganske glade. Og gik meget glade hjem.

– Esbjerg Kommune

Workshop om arbejdsglæde

Arbejdsglædeworkshoppen er for afdelinger, teams, projektgrupper eller divisioner. Hvis I har et afdelingsseminar eller lignende, er det en super fælles oplevelse, der giver deltagerne noget de med det samme kan se værdien i.

Det er selvfølgelig seriøst og brugbart, men det er også underholdende og sjovt. Vi sørger for at holde deltagernes energi oppe hele dagen.

Formen i workshoppen rummer både indlæg og arbejde i mindre grupper. Der er øvelser undervejs, hvor deltagerne arbejder med udgangspunkt i deres egen situation og kommer med ideer og planer til, hvordan de kan skabe en bedre arbejdsplads sammen. Dermed bliver budskabet endnu bedre forankret i gruppen og deltagerne går derfra godt rustet til at gøre noget ved det.

Deltagernes udbytte af en arbejdsglædeworkshop

Deltagerne får alt hvad de skal bruge, for at kunne skabe mere arbejdsglæde og bedre resultater efterfølgende:

 • Viden om arbejdsglæde baseret på den seneste forskning.
 • Konkrete redskaber de kan bruge med det samme – flere af dem prøver vi i foredraget.
 • Energi og lyst til at gøre noget ved det.
 • En fantastisk positiv fælles oplevelse.

Indhold arbejdsglædeworkshop

Den nøjagtige agenda planlægger vi sammen med jer, ud fra jeres konkrete behov og ønsker, men her er nogle elementer der kan indgå.

 • Introduktion til arbejdsglæde; et oplæg, der sætter de mest grundlæggende begreber på plads.
 • Arbejdsglædepoker; et fantastisk redskab til at lære sig selv og kollegerne bedre at kende. Læs mere her.
 • Problem-matrix; en konstruktiv øvelse til at identificere de frustrationer der skader arbejdsglæden og hvad man kan gøre ved dem.
 • Poncho; en god måde at træne ros og anerkendelse.
 • Feedback; hvordan skaber vi en organisation med en god feedback-kultur.
 • Forandringer; hvordan undgår man at store forandringer skader arbejdsglæden.
 • Plan for arbejdsglæden; gruppen lægger en plan sammen, så de har noget konkret at tage fat i efter workshoppen.

Praktisk

Antal deltagere: Op til ca. 100 personer. Er I flere vil vi foreslå at lave et program med flere spor samtidigt.

Varighed: Halv dag (op til 4 timer) eller hel dag (op til 8 timer).

Sprog: Vi kan holde workshops lige godt på dansk og engelsk.

Priser

Se alle vores priser her

Referencer

Vi har bl.a. holdt workshops for Novo Nordisk, Aleris Hamlet, Leo Pharma, Region Nordjylland, IDA, Chr. Hansen, PFA, Region Hovedstaden, Nordea, Total, Skattestyrelsen, Landbrug & Fødevarer, TV2 Danmark, Schneider Electric, og mange, mange andre

Kontakt os endelig, hvis du vil have en reference fra en tidligere kunde. 

Book os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi er ledige på en given dato og fortælle mere om indholdet og alt det praktiske.

Mere end bare en arbejdsglædeworkshop

I får mere end bare en workshop – vi hjælper jer til at få mest muligt ud af arrangementet og til at følge op på det bagefter.

Før workshoppen

Så snart I booker workshoppen sender vi en bekræftelse, så der er styr på alle de praktiske detaljer som tid, sted, sprog, pris osv.

Vi tager et telefonmøde, hvor vi spørger ind til målgruppen, virksomhedens konkrete situation og hvad deltagerne særlig gerne skal have med hjem fra arrangementet. Sammen med jer får vi planlagt en skræddersyet agenda for dagen.

Vi kan også tage en temperaturmåling på deltagernes arbejdsglæde med et online spørgeskema. Målingen tager kun 2 minutter at udfylde, er 100% anonym og giver os et godt indblik i hvilke styrker og udfordringer I oplever omkring arbejdsglæde. Vi inddrager resultaterne i foredraget og bruger dem til at målrette indholdet specifikt til jer.  Her kan du se et eksempel på arbejdsglæde temperaturmålingen på dansk og på engelsk.

Efter workshoppen

Dagen efter sender vi materiale hørende til workshoppen, herunder præsentationen, videoer og uddybende artikler. Det er vigtigt at I får sendt materialet videre til alle deltagerne så hurtigt som muligt.

Senest en uge efter workshoppen tager vi et telefonmøde, hvor vi taler om, hvad I som arbejdsplads kan gøre for at følge op på pointerne og arbejdet fra dagen.

Ca. 2-3 måneder efter workshoppen kan vi lave en ny temperaturmåling på deltagernes arbejdsglæde og se, hvor meget den er steget. Vi bruger den samme måling som inden workshoppen.

Program for arbejdsglædeworkshop

Der er forskellige muligheder, for programpunkter på en arbejdsglædeworkshop. Nogle af de mest efterspurgte emner er:

Mere info

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Kontakt os på 2221 7741, skriv en mail til info@arbejdsglaedenu.dk
eller brug vores kontaktformular: