“Ledelse med passion”

Ledelse med passione

Ledelse med passion

“Min passion for ledelse” er titlen på Irma direktør Alfred Josefsen’s nye bog.

I fremtiden skal vi leve af noget vi selv skaber (service, know how, omsorg, turisme) – det lægger op til nye organisationsformer frem for dem vi kender fra de fleste virksomheder i dag“, siger Alfred Josefsen.

Vi skal skabe de aller bedste rammer for at individer, personer, talenter – kan folde sig mest muligt ud, være glade motiverede, comittede, engagerede, initiativrige – vi skal tænke anderledes  – vi skal stimulere meget mere end at styre“.

Alfred siger at det er lederen der er omdrejningspunktet i fremtidens organisationer…. Og ledere skal have passion!

Og her kan jeg da kun være helt enig! Ledere der har passion udstråler noget helt specielt… og det er arbejdsglæde – og det smitter faktisk :o)

Et par gode råd til dig som leder:

  • Vær glad – og vis det.
  • Synliggør din passion!
  • Hav tid til dine folk
  • Hav tillid til dine folk – involver dem
  • Anerkend folk for deres arbejde

De ledere der giver medarbejderne ansvar, får gladere medarbejdere – både fordi medarbejderen føler at det arbejde vedkommende udfører gør en forskel / giver mening, og fordi vi bliver mere engagerede, produktive, energiske, kreative, motiverede osv. når vi er glade. Ledere skal formidle at hver eneste medarbejder har en vigtig rolle for virksomheden – og skal sørge for at han/hun anerkendes for sit arbejde.

Hør Alfred Josefsen fortælle mere om hans tanker om “Min passion for ledelse” her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

1 kommentar

Skriv en kommentar