Ros og anerkendelse på jobbet – 5 fantastiske ideer

Ros og anerkendelse på jobbet – 5 fantastiske ideer

Arlette Bentzen: Ros og anerkendelse – 5 fantastiske ideer

Ros og anerkendelse er en af de mest effektive metoder til at skabe mere arbejdsglæde, men det er desværre også en mangelvare på danske arbejdspladser. I en undersøgelse vi lavede i 2015, var “mangel på ros og anerkendelse” den næststørste arbejdsglædedræber i Danmark.

Vores egen Arlette Bentzen, en af landets førende foredragsholdere om arbejdsglæde, fortæller i denne video hvorfor ros er så vigtigt og giver 5 konkrete og praktiske bud på, hvordan I kan fremme den positive feedback hos jer.

Relaterede artikler

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar