12 minutter om ros

12 minutter om ros

I dag havde vi besøg af Katrine Dahl Clement her i Arbejdsglæde HQ til en snak om feedback generelt og ros i særdeleshed. Det var utroligt spændende at høre Katrines vinkel på det – som retoriker med særligt fokus på kollaborative skriveprocesser og respons er det noget hun ved rigtig meget om – og vi var super inspirerede af hendes viden og hendes positive, konstruktive vinkel på emnet.

Her kan du se et kort interview (12 minutter) som vi lavede med Katrine:

Interview med Katrine Dahl Clement om god og dårlig feedback

Hvad tænker du? Betyder ros noget for dig? Synes du det er let eller svært at give og modtage ros? Hvordan roser I hinanden på din arbejdsplads?

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

2 kommentarer

  1. På sin vis ikke revolutionerende – men stadig en video der har begejstreret mig meget. Jeg har tidligere været teamleder men har selv efter en årrække valgt at trække mig fra denne post af forskellige årsager. Jeg bestrider nu en post hvor jeg ikke har et formelt ledelsesmæssigt ansvar, men stadig har et mere uformelt ledelsesansvar i form af bl.a. at hjælpe mindre erfarne kollegaer med at blive bedre til deres job. Herunder har vi i vores funktion rigtig meget reviewlæsning, og det er et emne der ligger mig meget på sinde. Derfor var det her rigtigt interessant, og jeg har med stor velbehag kastet mig over Katrines blog – tak for det!

  2. Kanon Brian – vi er superglade for, at du kunne li’ videoen.

    Jeg kan netop se et kæmpe potentiale for god feedback i reviewlæsning. Hvis du kommer frem til nogle teknikker som virker godt vil vi da meget gerne høre om dem :o)

Skriv en kommentar