20. marts 2019 – International Day of Happiness

Den 20. marts er udnævnt til International Day of Happiness – så her er en lille opfordring til os alle om at gøre noget ekstra for arbejdsglæden. Årets tema er Happier Together, så hvad kan I gøre sammen for arbejdsglæden på onsdag?

Det kan være de helt små ting der gør en kæmpe forskel, I kan f.eks spise morgenmad eller frokost sammen hele teamet eller måske blot holde en kort pause sammen, hvor I har tid til at pleje relationerne – der er uendelig mange muligheder I kan skabe arbejdsglæde på.

I kan jo også gøre International Day of Happiness til en “Arbejdsglæde temauge” i din afdeling/virksomhed? Flere af vores kunder har tidligere med stor succes haft temauger om arbejdsglæde. Her er lidt inspiration:

M

Mandags Muzak
Alle kan indsende deres 1-3 yndlingssange der gør dem i godt humør, og playlisten kører over højtaleren hele dagen. Det kunne også være Mandags Missionen, hvor I alle lægger en plan for hvordan I kan glæde hinanden resten af dagen, det vi kalder uventet venlighed.

T

Tirsdag er Happy T-shirt dag
Uanset hvad jeres dresscode normalt er, så er denne tirsdag dagen hvor du tager din gladeste T-shirt på. Eller hvad med at lave en Tirsdag husker vi at sige TAK dag?

O

Onsdag med Overraskelser
En lille arbejdsgruppe har arrangeret overraskelser til alle i løbet af dagen.

T

Tasting Torsdag
Alle der kan lide at bage, tager en hjemmebagt kage med og om eftermiddagen samles I til kagesmagning og hygge. Måske I vi lave det som en konkurrence, hvor I alle stemmer om hvilken kage der skal vinde titlen som Årets Kage.

F

Freaky Fredag
Find på noget sjovt. Det kan være alt fra den traditionelle fredagsbar til små konkurrencer i løbet af dagen eller også er der bare en helt specielt menu i kantinen den dag. Det kan også være Fejre sejre fredag, Funky fredag eller Festlig fredag med glimmer, diskokugle og 70’er musik.

Måske har du en super god idé til hvordan I har fejret – eller vil fejre – arbejdsglæden på “International Day of Happiness”.  Vi vil meget gerne høre om din idé og naturligvis meget gerne se billeder af jeres initiativ med fokus på at gøre noget for arbejdsglæden sammen.

Relaterede artikler:

Du kan finde mere inspiration blandt vores mandagstips.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar