Mandagstip: Spred et smil

Mandagstip

Denne uges mandagstip handler om at sprede positiv energi og optimisme omkring dig. Det kan du gøre ganske enkelt ved at skrive små post-it sedler med et glad budskab, og sætte dem fast på steder hvor de vil blive opdaget af dine kolleger – og få dem til at smile. På toiletterne? Eller i køkkenet?

Spred et smil

Som ekstra bonus, kan du også sprede smil udenfor arbejde, som her inspireret af The Free Help Guy og hans #smilebomb-kampagne.

Rigtig god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar