The Free Help Guy

 

The Free Help Guy

I sidste uge havde vi arrangeret en tur til London for ledere. Vi besøgte en masse virkelig interessante virksomheder, som inspirerede os på ledelse med glæde. Vi blev også inspireret af en ung fyr fra London. Torsdag aften havde vi nemlig fornøjelsen af at møde “The Free Help Guy“, som har sat sig for at hjælpe andre – gratis! Som han selv beskriver det vil han gøre andres liv nemmere, gladere og mere tilfredsstillende. Alle kan bede ham om hjælp, og han vælger så at hjælpe dem hvor han kan gøre den største forskel – og der ud over har han naturligvis også et moralsk kodeks der skal overholdes.

The Free Help Guy fortalte denne aften om hans “arbejde”, og gav os en masse eksempler på hvilke opgaver han har taget. Det at arbejde med noget meningsfuldt giver rigtig meget arbejdsglæde og der er ingen tvivl om at han gør en kæmpe forskel for andre mennesker. Han siger selv:

Jeg gør dette fordi, jeg som dig, er et helt almindeligt menneske med følelser og tanker, og som har det bedst når jeg gør en forskel.

Vi gik alle derfra beriget af denne mands fantastiske mission.

Læs mere on The Free Help Guy og se hans missioner her: TheFreeHelpGuy

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar