Mandagstip: Keglespil


Mandagstippet er igen i denne uge et forslag til at lave noget sjovt sammen med kollegaerne. Og hvorfor ikke lave en konkurrence?

Gå allerede nu i gang med forberedelserne og sørg for at få informeret dine kollegaer om hvor og hvornår arrangementet kommer til at foregå. Vores forslag til en sjov konkurrencer er: “Keglespil”. I kan lave en individuel konkurrence eller lade afdelingerne kæmpe mod hinanden. For at inddrage så mange som muligt,  kan I give ekstra point jo flere fra hver afdeling der deltager.

Klargøring:
Find et passende sted til keglespil-konkurrencen og hæng en pointtavle op og eventuelt også et ark med spillereglerne, som naturligvis er enkle :-)  Vær kreativ og brug f.eks. tomme toiletruller eller dåser som kegler – der skal i keglespil være 9 kegler. Medbring en tennisbold eller lav måske jeres helt personlige kugle af papir og tape (gerne papir du har printet men ikke skal bruge).

Her er et forslag:

Rigtig god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar