Billetsalg til Arbejdsglæde Live! 2012 er nu startet

 

I dag starter vi billetsalget til vores årlige konference om arbejdsglæde – og det bliver igen i år et helt fantastisk inspirerende program. Blandt talerne kan vi nævne Will McInnes (direktør for et af UK’s måske gladeste virksomheder), Hans Erik Børnserud (tidl. direktør i Middelfart Sparrekasse, der flere gange er blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads), Lise Egholm (årets leder 2011, der har skabt arbejdsglæde under meget svære betingelser) og nok Danmarks gladeste makkerpar Wikke & Rasmussen.
Dagens konferencier er i år Paula Larrain, som de fleste af os kender som en dygtig, engageret og ikke mindst glad jounalist og nyhedsvært. Paula er selv er meget optaget af at sprede arbejdsglæde og vi synes derfor at hun var oplagt som dette års konferencier.

Læs mere om dette års arbejdsglædekonference her: Arbejdsglæde Live! 2012

Der er plads til 300 på Arbejdsglæde Live! 2012, og billetterne sælges efter “først til mølle” princippet. Vil du tilmelde dig og dine kolleger til denne super inspirerende dag skal du gå i Arbejdsglædeshoppen

Prisen er kr. 1.900 excl. moms per billet og kun kr. 1.500 ved 3 eller flere billetter.

På dagen får du den nyeste viden og teori om arbejdsglæde, men naturligvis også en masse konkrete redskaber der er lige til at bruge. Kom og hør en masse spændende cases fra arbejdspladser i både Danmark, England og Irland – virksomheder som allerede HAR skabt succes og resultater ved bl.a. at fokusere på arbejdsglæde.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar