Der er gang i salget af konferencebilletter

Der er gang i salget af konferencebilletter

Har I brug for at få skabt fokus på arbejdsglæden? Brug for en dag sammen med kollegerne? Så skulle du måske samle en håndfuld kolleger, og få sikret jer billetter til vores arbejdsglædekonference d. 11. maj 2023 – Arbejdsglæde Live! 2023.

En større dansk finansvirksomhed har købt 6 billetter og en anden dansk virksomhed, der er kendt for at have fokus på trivsel og arbejdsglæde, har netop købt 3 billetter!

Konferencen bliver fuldstændig fantastisk!! Spørger du os, er det en af årets absolut bedste dage. Vores tidligere konferencer har været utroligt populære med en gennemsnitlig vurdering på 4,8 ud af 5. Deltagerne skrev ting som:

Uden tvivl den bedste konference, jeg har været til.”

Fantastisk høj kvalitet i indholdet. Du tager derfra med en hel værktøjskasse af inspiration og ideer.”

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar