Arbejdsglæde Live! 2023 konference 11. maj 2023

Arbejdsglæde Live! 2023

Arbejdsglæde Live! 2023 konference
11. maj 2023 København

Vores danske konference er tilbage!

Vi har siden 2009 afholdt arbejdsglædekonferencer – Arbejdsglæde Live! – i København. Og vi vil godt selv indrømme at vi selv gennem årene har set der som årets højdepunkt – årets bedste dag!

Det er derfor med stor fornøjelse at vi kan sige: Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag den 11. maj 2023 hvor vi afholder Arbejdsglæde Live! 2023 i de fantastiske lokaler hos Marketenderiet, i Valby/København, altså samme sted hvor vi har afholdt vores Arbejdsglæde Live! konferencer siden 2010.

Arbejdsglæde Live! 2023 er afholdt – tusind tak til alle der deltog og var med til at gøre det til en fantastisk dag!

De seneste års arbejdsglædekonferencer blev afholdt på engelsk, men vi er blevet enige om at konferencerne fremover igen skal foregå på dansk.

Hvem henvender Arbejdsglæde Live! sig til?

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, gladere arbejdsdage og langt bedre resultater.

Du får inspiration, viden, energi og især konkrete redskaber som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

Talere på Arbejdsglæde Live! 2023

Åbn program som billede
Tina Ziegler: Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser - uden en kantineordning. Taler på Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen.
Tina Ziegler: Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser – uden en kantineordning.

Tina Ziegler – Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser….. uden en kantineordning.

Carl Ras er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer værktøj m.m. til bl.a. håndværkere. Gennem de seneste år, er virksomheden vokset og det har betydet at de har haft ekstra fokus på kulturen, hvor trivsel og arbejdsglæde er en af de bærende elementer. De har f.eks. på baggrund af interviews med en masse medarbejdere, skabt virksomhedens medarbejderløfte, hvor de bl.a. siger “Vi vil være branchens bedste arbejdsplads”. Det gør de, ved at skabe en kultur, hvor medarbejderne har frihed til og ansvar for at gøre det der skal til. Men det sker kun hvis lederne er klædt på til opgaven, og tager ansvar for at skabe høj faglighed og et godt fællesskab. En af de vigtigste årsager til deres succes, er uden tvivl deres seriøse tilgang til ledelse og ledelsestræning. De siger selv at nærværende og dygtig ledelse, er afgørende for deres succes.

Tina Ziegler fortæller om deres kulturrejse, og giver konkrete eksempler på nogle af deres tiltag. De har arbejdet seriøst med deres værdier, som ikke kun er nogle flotte ord på hjemmesiden, men som er fuld integrerede i alt hvad det gør. Og så er deres motto naturligvis: “Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj.”


Søren Steffensen - Skab en kulturrejse med succes. Taler på Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen
Søren Steffensen – Skab en kulturrejse med succes

Søren Steffensen – Skab en kulturrejse med succes. Hvordan forandrer man kulturen blandt 7000 medarbejdere? Og samtidig ændrer mangeårig underskud til overskud? Da Søren Steffensen overtog rollen som kædedirektør i Kvickly, tog han imod udfordringen. For ham handlede det om at få alle medarbejdere med på den kulturrejse, som var en forudsætning for at det skulle lykkes. Og for Søren var det en selvfølge at kulturrejsen involverede alle – lige fra nøglemedarbejdere til timelønnede ungarbejdere, med inklusion og arbejdsglæde som en ledestjerne.

I dette oplæg vil du høre om nogle af de ting Søren gjorde, hvorfor han gjorde dem, og ikke mindst hvordan han gjorde det. Søren vil give sit bud på hvad god ledelse er med konkrete tips til hvordan man laver en kulturændring i en virksomhed.


Heidi R. Andersen - Inklusion og diversitet
Heidi R. Andersen – Inklusion og diversitet

Heidi R. Andersen – Inklusion og diversitet De fleste større organisationer har arbejdet på at fremme diversitet, ligestilling og inklusion i årtier, uden at det har skabt målbare og konkrete resultater. Hvorfor? Svaret er, at det langt hen ad vejen har været de forkerte løsninger og initiativer, der er blevet indført. Det har været en ørkenvandring, og det har skabt udbredt fatigue og modstand.

Den gode nyhed er, at vi nu ved, hvad der virker. Vi ser også, at de rigtige initiativer på det rigtige tidspunkt, rykker virksomheden fra 0 til 100 på kort tid – og det kan måles. I dette oplæg vil du blive klogere på, hvordan vi skaber arbejdspladser hvor vi uanset alder, køn, hudfarve, seksuel orientering, kulturbaggrund, religion osv., trives, oplever psykologisk tryghed og mulighed for at udfolde os og bringe alle gode ideer i spil. Du vil også lære, hvorfor diversitet uden inklusion er en virkelig dårlig ide, og hvordan du kan gøre en positiv forskel, når du møder på arbejde i morgen.


Helle Hein taler på Arbejdsglæde Live! 2023
Helle Hein – Kuren mod stress

Helle Hein – Kuren mod stress Mening og stress i arbejdslivet er to sider af samme sag. Både mening og stress opstår i mødet mellem opgaven, der skal løses, den person, der skal løse opgaven, og rammerne for opgaveløsningen. De tre ingredienser kan enten danne en meningsfuld cocktail eller en stresscocktail. I dette oplæg kommer du til at høre om forskellen på algoritmiske opgaver og labyrintopgaver. Du vil forstå forskellen på ligevægtssøgende og spændingssøgende mennesker. Og du vil lære at skelne mellem fire forskellige stressformer: Burnout, Boreout, Moralsk stress og Eksistentiel stress. Den bedste kur mod disse stressformer er at øge meningen i arbejdet.


Alexander Kjerulf taler på Arbejdsglæde Live! 2023 konference
Alexander Kjerulf – Mål arbejdsglæden rigtigt

Alexander Kjerulf – Tilfredshedsmålinger er spild af tid og penge. Sådan måler i arbejdsglæde! Alle danske arbejdspladser med respekt for sig selv laver klimaundersøgelser, spørgeskemaer og/eller tilfredshedsmålinger og de fleste bruger ret meget tid, energi (og penge) på det. Men det virker bare ikke særlig godt – det kan endda gøre tingene værre. Men svaret er ikke bare at give op, for det er supervigtigt at måle arbejdsglæden, så vi ved hvordan medarbejderne har det. Det er bare ikke smart at gøre det en gang om året med 75 relativt ligegyldige spørgsmål, som ingen alligevel følger op på. Alexander fortæller hvordan I effektivt og nøjagtigt kan måle arbejdsglæden i teams og på arbejdspladsen på en måde der hjælper til både at løse problemer og til at fremme best practices… OG som er sjov og engagerende for medarbejderne.
Temaer:
– Hvorfor hader vi alle sammen den årlige medarbejdertilfredshedsmåling?
– Derfor skal din arbejdsplads måle arbejdsglæde.
– Hvordan ved du selv, om du er glad for dit arbejde og hvad der kan være bedre?


Mikael Kamber er konferencier på Arbejdsglæde Live! 2023
Mikael Kamber – konferencier på Arbejdsglæde Live! 2023

Mikael Kamber – konferencier Siden 2015 har vi været så heldige at journalist, TV-vært og forfatter Mikael Kamber har været konferencier og med kyndig ekspertise har stillet opfølgende spørgsmål til talerne på scenen. Han har været med til at skabe den fantastiske stemning, der altid er på vores konference. Og vi er så heldige at Mikael Kamber vender tilbage som konferencier i 2023.

Hvordan adskiller Arbejdsglæde Live! 2023 sig fra øvrige konferencer?

Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Program

Åbn program som billede

09.00 Dørene åbner for tjek-ind
09.30 Konferencen starter – første session
– Arlette Bentzen – velkomst
– Jo Gudman – case-story
– Alexander Kjerulf – Tilfredshedsmålinger er spild af tid og penge
10.30 Pause
11.00 Konference – anden session
– Tina Ziegler – Hvordan skaber man en af DKs bedste arbejdspladser… uden en kantineordning
– Martin Vedelsby – PFA case-story
– René Gundersen – COWI case-story
– Søren Steffensen – Skab en kulturrejse med succes
12.15 Frokostpause
13.00 Konference – tredje session
– Heidi R. Andersen – Inklusion og diversitet
– Helle Psilander – Dansk Retursystem case-story
– Jette Frøkær & Lars Hansen – Middelfart Sparekasse case-story
14.00 Kaffepause
14.30 Konference – fjerde session
– Helle Hein – Kuren mod stress
– Arlette Bentzen – Afrunding og lodtrækning af Elis gavekort
15.30 Tak for i dag

Praktisk og billetter

Vi gør det igen til Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen: vi sælger billetterne efter princippet – betal hvad du kan (og ja, vi ved godt det lyder lidt underligt).

Du kan vælge mellem 5 billetpriser: fra 2.000 – 4.400 ekskl. moms.

Venue

På konferencen vil du kunne møde repræsentanter fra Elis. De har i samarbejde med Arbejdsglæde nu, udviklet et måttesortiment der hjælper med at holde fokus på arbejdsglæden. Det er altså en måtteservice der har “arbejdsglædemåtter” med forskellige positive budskaber, så jeres virksomhed jævnligt får leveret en ny måtte med et nyt budskab.

Elis (tidl. Berendsen) er landets største tekstilservicepartner, hvor I kan få et bredt sortiment af flot designede måtter, bl.a. deres “arbejdsglædemåtter”.

Dagen igennem sørger Marketenderiet for forplejningen til os hele dagen. Vi starter med at byde dig på en let morgenmad, og hjemmesmurte sandwiches med et vegetarisk alternativ til frokost. Dagen igennem vil der være kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Veganer eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle særønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os pr mail senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.

Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen er tilbage

Dato og tid

Torsdag den 11. maj 2023

kl. 9:00 – 15:30

Tilmelding

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Sted

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 Valby København

Find vej – google maps

Program

Åbn det fulde program som billede

Pris

Vi gør det igen til Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen: vi sælger billetterne efter princippet – betal hvad du kan (og ja, vi ved godt det lyder lidt underligt).

Du kan vælge mellem 5 billetpriser: fra 2.000 – 4.400 ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.