Arbejdsglæde Live! 2023 konference 11. maj 2023

Arbejdsglæde Live! 2023

Arbejdsglæde Live! 2023 konference 11. maj 2023 København

Vores danske konference er tilbage!

Vi har siden 2009 afholdt arbejdsglædekonferencer – Arbejdsglæde Live! – i København. Og vi vil godt selv indrømme at vi selv gennem årene har set der som årets højdepunkt – årets bedste dag!

Det er derfor med stor fornøjelse at vi kan sige: Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag den 11. maj 2023 hvor vi afholder Arbejdsglæde Live! 2023 i de fantastiske lokaler hos Marketenderiet, i Valby/København, altså samme sted hvor vi har afholdt vores Arbejdsglæde Live! konferencer siden 2010.

De seneste års arbejdsglædekonferencer blev afholdt på engelsk, men vi er blevet enige om at konferencerne fremover igen skal foregå på dansk. Det kan godt være at der kommer en udenlandsk taler, men alt andet bliver på dansk.

Hvem henvender Arbejdsglæde Live! sig til?

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, gladere arbejdsdage og langt bedre resultater.

Du får inspiration, viden, energi og især konkrete redskaber som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

Konferencier og første taler på plads

Siden 2015 har vi været så heldige at journalist, TV-vært og forfatter Mikael Kamber har været konferencier og med kyndig ekspertise har stillet opfølgende spørgsmål til talerne på scenen. Han har været med til at skabe den fantastiske stemning, der altid er på vores konference. Og vi er så heldige at Mikael Kamber vender tilbage som konferencier i 2023.

Mikael Kamber, konferencier på Arbejdsglæde Live! 2023

Vi kan også løfte sløret for den første taler. Det er ingen mindre end Alexander Kjerulf, som startede Arbejdsglæde nu helt tilbage i 2003. Alexander vil på konferencen tale om hvordan man kan måle arbejdsglæden på en god måde, og hvad der absolut ikke virker ved de traditionelle måder vi måler trivsel på.

Alexander Kjerulf, taler på Arbejdsglæde Live! 2023

Program

9.00 Dørene åbner for tjek-ind
9.30 Konferencen starter – første session
10.30 Pause
11.00 Konference – anden session
12.00 Frokostpause
13.00 Konference – tredje session
14.00 Pause
14.30 Konference – fjerde session
15.30 Tid til netværk og mingling
16.00 Tak for i dag

Programmet er stadig under udarbejdelse – overstående overblik er med ret for ændringer.

Ud over en inspirerende dag sørger Marketenderiet også for forplejningen til os hele dagen. Vi starter med at byde dig på en let morgenmad, og hjemmesmurte sandwiches med et vegetarisk alternativ til frokost. Dagen igennem vil der være kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Veganer eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle særønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os pr mail senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.

Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen er tilbage

Dato og tid

Torsdag den 11. maj 2023

kl. 9:00 – 16:00

Tilmelding

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Sted

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 Valby København

Find vej – google maps

Pris

Vi gør det igen til Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen: vi sælger billetterne efter princippet – betal hvad du kan (og ja, vi ved godt det lyder lidt underligt).

Du kan vælge mellem 5 billetpriser: fra 2.000 – 4.400 ekskl. moms.

Hvorfor ‘Betal hvad du kan’? Der er mange arbejdspladser derude, som har brug for arbejdsglæde, men som ikke har råd til at sende deres ansatte på dyre konferencer. I Arbejdsglæde nu arbejder for at skabe en verden hvor arbejdsglæde er reglen og ikke undtagelsen. Derfor har vi lavet det en mulighed, at I selv sætter prisen alt efter hvad jeres virksomhed har råd til at betale.

Tilmelding

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.