20.marts er International Day of Happiness

På mandag d. 20.marts er det International Day of Happiness – så lad os all gøre noget ekstra for arbejdsglæden i næste uge – vores egen og andres.

Er arbejdsglæde ikke noget du går tænker på i hverdagen, eller har du måske haft så travlt at det er røget lidt i baggrunden? Så er på mandag en oplagt mulighed for at komme i gang med at glæde andre, og faktisk derved også dig selv. Videnskaben viser heldigvis, at når vi gør noget godt for andre – bliver vi også selv gladere :-)

Det kan være de helt små ting der gør en kæmpe forskel, du kan f.eks. tilbyde din en kollega din hjælp, fortælle en kollega hvad vedkommende betyder for dig, give en et kompliment, invitere et par kolleger til at spise frokost sammen eller måske blot holde en kort pause sammen – der er uendelig mange muligheder du kan sprede arbejdsglæde på.

Det er fantastisk hvis du beslutter dig for selv at gøre noget nu på mandag på International Day of Happiness. Men tænk hvis I var flere på jobbet der gjorde noget…

I kunne f.eks. arrangere en “Arbejdsglæde temauge” i din afdeling/virksomhed, og opfordre alle til at deltage. Lav en glædes-tavle hvor I deler glade/gode historier ELLER lad alle hver dag skrive 3 positive oplevelser fra arbejdsdagen på et postkort, som så hænges på en “tørresnor” i afdelingen/kantinen. På denne måde bliver det meget synligt, at der sker en masse positive ting hos jer :-)

Måske har du en god idé til hvordan I kan fejre “International Happiness Day” på mandag. Vi vil meget gerne høre om din idé og naturligvis meget gerne se billeder af jeres initiativ med fokus på at glæde hinanden. Deler I det på de sociale medier er det officielle hashtag #InternationalDayOfHappiness

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar