Er du en god eller inspirerende chef?

Effektiv ledelse gennem samarbejde photo_by_Melpomenem_Getty_Images_Pro

Er du en god eller inspirerende chef?

Gode ​​chefer er professionelle og mindeværdige chefer er meget professionelle men samtidig både åbne og oprigtige. 

De viser begejstring, når tingene går godt og skuffelse når tingene går galt. De viser oprigtig påskønnelse for hårdt arbejde og en ekstra indsats. De viser oprigtig skuffelse – ikke i andre, men i sig selv.

De fejrer gode resultater – både store og små, de er empatiske, de bekymrer sig. Og selvom vi ikke bryder os om det, bliver de også en sjælden gang frustrerede. MEN vigtigst af alt – de handler på det!

Professionalisme er beundringsværdig. Professionalisme med en sund blanding af menneskelighed og oprigtighed er inspirerende.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar