Årets leder 2011

For 10.år i træk uddeles prisen for “Årets Leder”, det sker i dag ved Ledernes dag, som afholdes i Tivoli Congress Center i København. Tidligere har bl.a. direktør Alfred Josefsen fra Irma(2003), daværende koncernchef i TDC Henning Dyremose(2005),  Legos administrerende direktør Jørgen Vig Knudstorp(2006) modtaget prisen.

 

I år er Lise Egholm, skoleleder på Rådmandsgades Skole, kåret som Årets Leder 2011. Lise siger bla. “Man skal ville være leder, ikke være konfliktsky, man skal have et godt humør og man skal have et godt bagland”. Hun sammenligner ledelse med pædagogik, hun siger at det er hendes opgave at skabe en god arbejdsplads, få medarbejderne til at forstå virksomhedens vision og hjælpe dem på vej – det er sådan de finder arbejdsglæden.

I linket nedenfor kan du læse hele artiklen og se en video, hvor Lise fortæller hvordan man efter hendes mening bliver en god leder.
Læs artiklen fra Business.dk

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar