Video: It’s all about people

All about people - photo by KatarzynaBialasiewicz Getty Images

It’s all about people

Det er næppe undgået din opmærksomhed at Irma snart er en saga blot efter at Coop har meddelt at kæden lukkes.

Op gennem 1990erne var Irma også i dyb krise og lukningstruet, også dengang var det discountbutikkerne der var den store udfordrer. Men dengang gik det anderledes end i dag. Redningen kom da Alfred Josefsen blev ansat som direktør i 1999 og fokuserede på arbejdsglæde – og mennesker. Resultatet var overvældende og bragte dengang succesen tilbage til Irma.

I Alfreds indlæg fra Arbejdsglæde Live! 2010 konferencen nedenfor, kan du høre ham fortælle om om processen og om hvordan han dengang skabte arbejdsglæde og succes i Irma.

Alfred Josefsen: It’s all about people – Arbejdsglæde Live! 2010 konferencen

Alfreds motto “It’s all about people” er stadig højaktuelt. Det er menneskerne i virksomheden der gør den store forskel. På årets Arbejdsglæde Live! 2023 konference vil du blandt mange spændende indlæg kunne opleve Søren Steffensen fortælle om den kulturrejse han igangsatte på en arbejdsplads. Hvordan han gjorde, hvorfor han gjorde det, og at forudsætningen for succes var at alle – som i alle medarbejdere – blev inddraget.

Relateret

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar