Skab en kulturrejse med succes

Talere Arbejdsglæde Live! 2023

Skab en kulturrejse med succes

Hvordan forandrer man kulturen blandt 7000 medarbejdere? Og samtidig ændrer mangeårigt underskud til overskud?

Søren Steffensen taler på Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen under temaet "Skab en kulturrejse med succes"
Søren Steffensen – Skab en kulturrejse med succes

Da Søren Steffensen overtog rollen som kædedirektør i Kvickly, tog han imod udfordringen med ovennævnte. For ham, handlede det om at få alle medarbejdere med på den kulturrejse, som var en forudsætning for at det skulle lykkes. Og for Søren var det en selvfølge at kulturrejsen involverede alle – lige fra nøglemedarbejdere til timelønnede ungarbejdere, med inklusion og arbejdsglæde som ledestjerne.

Vi har fornøjelsen af at præsentere Søren Steffensen på scenen på Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen.

I oplægget vil du høre om nogle af de ting Søren gjorde, hvorfor han gjorde dem, og ikke mindst hvordan han gjorde det. Søren vil give sit bud på hvad god ledelse er, med konkrete tips til hvordan man laver en kulturændring i en virksomhed.

Om Søren Steffensen

Søren Steffensen har arbejdet international og nationalt med engros- og detailhandel indenfor beklædning-, sko, lingeri og fødevarer. De seneste 10 år har han haft fokus på udvikling af vækststrategier og turnarounds af virksomheder der ikke laver overskud. Bl.a. Triumph International, Kvickly og Irma.

Søren har en kæmpe styrke når det handler om at bygge en high performance organisation der skaber bundlinje, men ALDRIG uden fokus på en sund virksomhedskultur og glade medarbejdere.

Billetter

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar