Heidi R. Andersen taler på arbejdsglædekonferencen

Vi kan præsentere Heidi R. Andersen som taler, med temaet inklusion og diversitet

Heidi R. Andersen taler på arbejdsglædekonferencen

Så har vi fornøjelsen af at præsentere endnu en taler til Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen: Heidi R. Andersen.

Heidi R. Andersen taler på Arbejdsglæde Live! 2023 med temaet Inklusion og diversitet
Heidi R. Andersen: Inklusion og diversitet – fra maraton til sprint

De fleste større organisationer har arbejdet på at fremme diversitet, ligestilling og inklusion i årtier, uden at det har skabt målbare og konkrete resultater. Hvorfor? Svaret er, at det langt hen ad vejen har været de forkerte løsninger og initiativer, der er blevet indført. Det har været en ørkenvandring, og det har skabt udbredt fatigue og modstand.

Den gode nyhed er, at vi nu ved, hvad der virker. Vi ser også, at de rigtige initiativer på det rigtige tidspunkt, rykker virksomheden fra 0 til 100 på kort tid – og det kan måles.

I dette oplæg vil du blive klogere på, hvordan vi skaber arbejdspladser hvor vi uanset alder, køn, hudfarve, seksuel orientering, kulturbaggrund, religion osv., trives, oplever psykologisk tryghed og mulighed for at udfolde os og bringe alle gode ideer i spil.

Du vil også lære, hvorfor diversitet uden inklusion er en virkelig dårlig ide, og hvordan du kan gøre en positiv forskel, når du møder på arbejde i morgen.

Om Heidi R. Andersen, Living Institute

Heidi stiftede Living Institute for 19 år siden, og det er nu en af de førende konsulenthuse indenfor at skabe diversitet og inklusion i organisationer over hele verden.

Langt de fleste af Living Institutes kunder ligger i udlandet, men også i Danmark er der bud efter løsninger, der rykker markant og hvor resultaterne kan måles, når det handler om at få kvinder op i de øverste ledelseslag, og ikke mindst at skabe arbejdspladser med en høj grad af psykologisk tryghed og arbejdsglæde – for alle uanset alder, køn, religion, hudfarve, seksualitet, etnicitet og kulturel baggrund.

Heidi er forfatter til bogen ‘Diversity Intelligence – how to Create a Culture of Inclusion’, som udkom på det amerikanske forlag Wiley sidste år.

Billetter

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar