Ny taler på arbejdsglædekonferencen

Ny taler på arbejdsglædekonferencen

Vi har allerede afsløret at Mikael Kamber er konferencier på dagen, og at Alexander Kjerulf vender tilbage som taler på konferencen.

Helle Hein taler på Arbejdsglæde Live! 2023

Nu kan vi løfte sløret for at endnu en tidligere taler vender tilbage. Forsker Helle Hein har altid scoret højt i vores deltagerevalueringer, så vi glæder os meget til at hun vil fortælle om hendes nyeste forskning indenfor mening og stress.

Helle Hein kommer på Arbejdsglæde Live! Konferencen 2023 og taler om mening og stress
Helle Hein taler på Arbejdsglæde Live! 2023

Mening og stress i arbejdslivet er to sider af samme sag. Både mening og stress opstår i mødet mellem opgaven, der skal løses, den person, der skal løse opgaven, og rammerne for opgaveløsningen. De tre ingredienser kan enten danne en meningsfuld cocktail eller en stresscocktail. I dette oplæg kommer du til at høre om forskellen på algoritmiske opgaver og labyrintopgaver. Du vil forstå forskellen på ligevægtssøgende og spændingssøgende mennesker. Og du vil lære at skelne mellem fire forskellige stressformer: Burnout, Boreout, Moralsk stress og Eksistentiel stress. Den bedste kur mod disse stressformer er at øge meningen i arbejdet.

Glæd dig til Helle Hein’s inspirerende oplæg!

Hvorfor forskellige billetpriser ud fra ‘betal hvad I kan’?

Nu kan du købe billetter til vores store konference om arbejdsglæde, Arbejdsglæde Live! 2023, som afholdes i København torsdag d. 11. maj 2023. En konference, som ikke ligner andre konferencer, her er god stemning og så lover vi at du får en masse konkrete tips og idéer med hjem – uanset om du er leder eller medarbejder.

Billetterne sælges efter princippet ‘betal det I kan‘ – og hvad betyder det? Det betyder at I selv vælger prisen, ud fra 5 forskellige priser. Og nej, det er ikke sådan at dem der betaler mest, får de bedste pladser, der er nemlig free seating til konferencen.

Det er simpelthen for at alle virksomheder, har mulighed for at sende medarbejdere afsted, også selvom budgettet ikke er stort. Så tanken er at I vælger billetpris ud fra hvad jeres virksomhed har råd til. Se forklaring på prisen i videoen herunder:

Arlette forklarer hvorfor vi har ‘betal hvad du kan’ billetter

Billetter

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar