Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser – uden en kantineordning?

Arbejdsglæde Live! 2023 talere

Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser – uden en kantineordning?

Det spørgsmål får vi svar på til vores kommende Arbejdsglæde Live! 2023 konference. Vi kan nemlig med stor fornøjelse præsentere Tina Ziegler som taler på konferencen. Tina Ziegler er HR chef i Carl Ras A/S siden 2006.

Tina Ziegler, Carl Ras: Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser.... uden kantineordning. Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen
Tina Ziegler: Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser… uden en kantineordning

Carl Ras A/S er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer værktøj m.m. til bl.a. håndværkere. Gennem de seneste år, er virksomheden vokset, og det har betydet at de har haft ekstra fokus på kulturen, hvor trivsel og arbejdsglæde er en af de bærende elementer.

De har f.eks. på baggrund af interviews med en masse medarbejdere, skabt virksomhedens medarbejderløfte, hvor de bl.a. siger “Vi vil være branchens bedste arbejdsplads”. Det gør de, ved at skabe en kultur, hvor medarbejderne har frihed til og ansvar for at gøre det der skal til.

Men det sker kun hvis lederne er klædt på til opgaven, og tager ansvar for at skabe høj faglighed og et godt fællesskab. En af de vigtigste årsager til deres succes, er uden tvivl deres seriøse tilgang til ledelse og ledelsestræning. De siger selv at nærværende og dygtig ledelse, er afgørende for deres succes.

Tina Ziegler vil på konferencen fortælle om deres kulturrejse, og vil undervejs give konkrete eksempler på nogle af deres tiltag. De har arbejdet seriøst med deres værdier, som ikke kun er nogle flotte ord på hjemmesiden, men som er fuldt ud integrerede i alt hvad det gør. Og så er deres motto naturligvis: “Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj.”

Her finder al information om Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen.

Køb dine billetter

Tilmelding til Arbejdsglæde Live! 2023 sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar