Video: Tim Dorsett – Hvordan vi gør Innocent Drinks til en glad arbejdsplads

Video: Tim Dorsett – Hvordan vi gør Innocent Drinks til en glad arbejdsplads

Innocent Drinks er kendt over hele verden for deres fantastiske smoothies og juicer. Arbejdsglæde er en del af deres kultur, og det samme er denne ekstraordinære udtalelse: “Når vi alle er gamle og grå og sidder i vores gyngestole, vil vi gerne kunne se tilbage og være virkelig stolte af den forretning, vi alle var med til at skabe.”

Tim Dorsett er Innocents kulturambassadør, og hans job er at få dette til at ske – eller som han udtrykker det: “At hjælpe folk med at arbejde hårdt og gå glade hjem.”

På vores Arbejdsglæde Live! konference i 2017 talte Tim Dorsett for anden gang. Han fortæller os præcis, hvordan de har opnået at gå glade hjem, og hvordan det har hjulpet Innocent Drinks med at vinde anerkendelse som en af de gladeste arbejdspladser, gjort dem succesfulde som virksomhed og styrket deres brand.

Videoen er på engelsk og har både engelske og danske undertekster. Du kan slå underteksterne til, ved at klikke på tandhjulet i videoen.

Tim Dorsett: Sådan gør vi Innocent Drinks til en glad arbejdsplads, Arbejdsglæde Live! 2017

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er flyttet til YouTube. Selvom kanalen er relativ ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)


Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar