Åbent hus hos MBK

Arlette Bentzen foredragsholder Arbejdsglæde nu
Photo Arbejdsglæde nu

Åbent hus hos MBK

Fredag d. 19. august holder MBK åbent hus arrangement, hvor jeg er så heldig igen i år at få lov at give et foredrag om arbejdsglæde.

Står I og mangler et sted at holde møde, kursus, konference eller andet, kan vi klart anbefale MBK, der er centralt beliggende i København. Det er så absolut et af vores yndlingssteder at holde foredrag. Her er altid fantastisk og nærværende service samt god forplejning. De 25 lokaler, er alle inspirerende, glade og farverige hvilket indbyder til snakken om arbejdsglæde :-)

Mit foredrag på MBK’s åbent hus arrangement, er blot et ud af i alt 22 oplæg på dagen. Så tag en kollega under armen og bliv både inspireret af foredrag og de smukke lokaler.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://www.mbk.dk/aabent-hus

På gensyn!

Arlette Bentzen på Åbent Hus 2019 hos MBK

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar