Giv os din mening om hybridarbejde

Giv os din mening - Din mening - Photo by Charday Penn Getty Images Signature

Giv os din mening om hybridarbejde

Hybridarbejde er en del af fremtiden – men vi vil gerne blive klogere på hvad medarbejdere i Danmark synes om muligheden for hjemmearbejde.

Når vi arbejder mere selvstændigt og uafhængigt af både tid og sted, kræver det mere af både medarbejder og arbejdsgiver. Det er vigtigt at have nogle helt klare retningslinjer og forventninger til hinanden for at det skal lykkes.

Fordele og ulemper

Vi skal jo både løse de faglige opgaver, vidensdele, sparre og lære en masse af hinanden – hvilket fungerer bedst, når vi rent faktisk er fysisk sammen. Desuden ved vi fra en masse forskellig forskning, at gode relationer på jobbet er en vigtig kilde til arbejdsglæde.

Men med muligheden for hjemmearbejde, kan vi måske få vores liv til at hænge bedre sammen, når vi arbejder hjemmefra – i hvert fald nogle dage. Vi sparer tid på transport og vi får endnu mere tid til familie, venner og hobby’er. Der er også mange der føler at de får mere fra hånden, når de sidder hjemme.

Microsoft’s 2021 Work Trend Index, som er en undersøgelse med over 30.000 personer i 31 lande, viste at de adspurgte både ønskede muligheden for fleksibelt hjemmearbejde og mere fysisk arbejdstid sammen med deres kolleger.

73%

af medarbejderne ønsker at muligheden for fleksibelt hjemmearbejde fortsætter

67%

ønsker mere fysisk arbejdstid sammen med deres team

Så vi har altså et dilemma: På den ene side har vi brug for at tid med kollegerne og på den anden har vi brug for fleksibilitet. Men hvor meget kan vi så arbejde hjemmefra, uden at miste sparringen og samarbejdet med kollegerne?

Hvad synes du?

Hvad siger danskerne? Det vil vi gerne se nærmere på. Vi havde en lille afstemning på vores LinkedIn profil med dette resultat.

Vi spurgte til LinkedIn-brugernes holdning til hjemmearbejde.

Men hvad synes du? Det vil være en stor hjælp, hvis du vil udfylde nedenstående ultra-korte meningsmåling. Du vil med det samme kunne se det samlede resultat fra alle der har besvaret den anonyme rundspørge.

Tak for din hjælp!

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

2 kommentarer

Skriv en kommentar