Gratis foredrag: Hybridarbejde med arbejdsglæde 8. juni 2022

Hybridarbejde med arbejdsglæde
8. juni 2022 kl. 18:00 – 19:00

Hybridarbejde med arbejdsglæde

Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden – både fra virksomhedens side, men også af medarbejderne. Vi har nemlig alle et ansvar for arbejdsglæden!

Undersøgelser viser at medarbejdere trives bedre, når de har autonomi/fleksibilitet – og det driver også deres præstation. Men det kræver en virksomhedskultur med tillid, og det betyder at lederne skal have nye værktøjer i brug. De skal have gode relationer til medarbejderne – og skabe plads til relationer medarbejderne imellem.

Vi kommer bl.a. rundt om følgende:

  • Viden om arbejdsglæde baseret på forskning
  • Hvorfor arbejdsglæde (stadig) er den vigtigste faktor der bidrager til en virksomheds bundlinje; herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
  • Fordele og ulemper ved hybridarbejde
  • Hvad skal du som leder fokusere på?
  • Skab fællesskab i teamet
  • Hvad giver den enkelte medarbejder energi?
  • Tips til at skabe en fremtidig arbejdsplads med arbejdsglæde

Hvorfor deltage i vores foredrag om hybridarbejde?

Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er leder og vil skabe en kultur med arbejdsglæde, vi har naturligvis konkrete tips til dig.

Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er medarbejder og vil have tips til hvordan du kan fokusere på din arbejdsglæde med hybridarbejde.

Find vej og parkering

Foredraget afholdes i Københavns nok flotteste mødelokaler hos MBK. Vær opmærksom på at der er plads til max. 120 personer, hvoraf vi råder over halvdelen af pladserne.

Forhindret i at deltage? Tak fordi du melder afbud, så en anden kan få glæde af pladsen.

MBK ligger 500 meter fra Nørreport station. (Se i google maps). Gå ned af Købmagergade og til venstre lige efter Rundetårn, så havner du i Pilestræde og kan se Pilehuset og MBK i hjørnet til højre.

Nærmeste P-hus er Israels Plads 700 meter væk. Benyt evt. gratis parkering ved en Metro station (Amager strand (10 minutter), Femøren (12 minutter), Flintholm (7 minutter), Øresund (9 minutter)).

 

Dato og tid

Onsdag den 8. juni 2022 kl. 18:00-19:00

Sted

hos MBK A/S
Pilestræde 61
1112 København K
se i google maps

Pris

Gratis

Foredragsholder

Arlette Bentzen

Tilmelding

Tilmeld dig via Billetto på knappen nedenfor.