Danmarks Mentale Sundhedsdag

Danmarks Mentale Sundhedsdag

Danmarks Mentale Sundhedsdag

Ønsker din arbejdsplads at fokusere mere på arbejdsglæde, men budgettet er småt? Så skal du vide, at I har mulighed for at søge om et tilskud på 10.000 kr. til at styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen.

Det er Velliv Foreningen der står bag Danmarks Mentale Sundhedsdag, der er blevet afholdt siden 2019. Danmarks Mentale Sundhedsdag, er et af mange tiltag der skal fremme mental sundhed i arbejdslivet.

Danmarks Mentale Sundhedsdag bliver afviklet i samarbejde med en lang række partnere. Allerede nu er der åbnet for ansøgninger, så din virksomhed kan søge om tilskud til et event der sætter fokus på den mentale sundhed.

Arbejdsglæde nu bidrager med både foredrag, workshop eller arbejdsglædepoker – alt sammen med fokus på arbejdsglæden.

Kravet er, at arrangementet skal holdes i uge 41, helt præcist fra den 8.-16. oktober 2022. Ansøgningsfristen er den 3. juni 2022, dvs. i god tid til, at I kan planlægge jeres event.

Ønsker I at fokusere på arbejdsglæden og dermed forbedre den mentale sundhed? Vi reserverer gerne en dag til jer, mens I venter på svar fra jeres ansøgning. Arbejdsglæde nu har målrettet fokuseret på arbejdsglæde siden 2003 og vores kunder er ret tilfredse med vores ydelser – og det er vi meget stolte af.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar