Sød nisse ordning – I kan stadig nå det!

Sød nisse ordning – I kan stadig nå det!

For mange er det måske sidste uge på job inden juleferien, og andre skal arbejde hele julen. Uanset hvilket kategori du er I, kan du stadig nå at sætte gang i lidt uventet venlighed på jobbet.

Firmaet JMA, som er en af vores gode kunder, blev inspireret af vores tip om at lave en ‘sød-nisse-ordning‘. De er rigtig glade i forvejen, og de fandt på en super god version af nisseordningen. Det krævede ikke så meget forberedelse – udover at sætte en bowle i receptionen sendte de denne besked ud til alle:

JMA_sød nisse

Tusind tak til JMA for at dele jeres idé med os andre.

Har andre lavet en super cool sød-nisse-ordning, må I meget gerne dele den med os. Det kunne jo være at I – ligesom JMA – kunne inspirere andre til at gøre lidt ekstra for arbejdsglæden her i juletiden.

Og det er stadig ikke for sent – gør det!!

Relaterede artikler

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar