Mandagstip: Sød december-nisse

Mange danske arbejdspladser har en nisseordning, hvor man laver små anonyme drillerier henover december måned.

Det kan være rigtig, rigtig sjovt, men man kan gøre det endnu bedre, ved at vende den om.

Denne uges mandagstip er super enkelt, til gengæld glæder du dine kolleger – og når du glæder andre bliver du ifølge masser af undersøgelser selv gladere…

Du skal – i alt sin enkelthed – overraske mindst en kollega med en sød overraskelse. Din kollega må ikke vide at det er dig, du skal lege den hemmelige men venlige nisse, der går rundt og laver små søde overraskelser.

Hvis du har ekstra meget overskud, kan du sørge for at alle dine kolleger har en person han/hun skal være sød nisse for. På denne måde sørger du for at alle er med, og at alle får søde overraskelser i december måned. Men igen… det er sjovest hvis man ikke ved hvem der er ens nisse ;o)

Jo flere søde overraskelser du når – des gladere bliver du selv :o)

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar