Gratis foredrag og debat om arbejdsglæde

KICKSTART 2013 MED EN INDSPRØJTNING ARBEJDSGLÆDE!

Tirsdag den 18. december klokken 17.00 inviterer vi i samarbejde med Rytmisk Center til foredrag og debat om arbejdsglæde.

Kom og hør et energisk og inspirerende foredrag om arbejdsglæde v/ Alexander Kjerulf fra ’Arbejdsglæde nu’. Efter foredraget vil der være debat med mulighed for at stille spørgsmål. Arrangementet er gratis!

Der er begrænset antal pladser, så vil du være sikker på en pladser det en rigtig god idé at tilmelde dig i god tid :o)

Klik her for mere information og tilmelding:http://rytmiskcenter.dk/debatter

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar