Alexander Kjerulf stoppede i Arbejdsglæde Nu den 1/7 2020. I kan heldigvis stadig booke den fantastiske Arlette Bentzen til jeres foredrag og events.

Alexander Kjerulf er stifter af Arbejdsglæde nu. Han er kendt som en af verdens førende eksperter i arbejdsglæde og har holdt hundredevis af foredrag om emnet i over 45 lande.

Han er forfatter til 5 bøger bl.a. bestselleren Happy Hour fra 8 til 16 - styrk arbejdsglæden og forkæl bundlinien. Bogen har solgt over 14.000 stk. herhjemme og er nu ude i 7. oplag, og den er også udkommet på engelsk, spansk, hollandsk, tyrkisk, portugisisk, vietnamesisk, indonesisk, farsi og kinesisk. Hans nyeste bog hedder Ledelse med glæde - Hvordan de bedste ledere sætter glæden først og skaber fantastiske resultater og en bedre verden.

Alexander skriver også klummer til JyllandsPostens ledelsestillæg og har været omtalt og interviewet i bl.a. BBC, The Times, CNN, New York Times, Financial Post og Times of India.

Alexander er cand. scient. i datateknologi fra Syddansk Universitet i 1994 og har en lang baggrund som virksomhedsstifter, konsulent og leder i IT-branchen.

Når Alexander ikke arbejder, kan han typisk findes på dansegulvet (han er en passioneret swingdancer), på en alpetop på et snowboard, til crossfit-træning eller hjemme i sofaen med en god bog.

Følg Alexander:
facebook
twitter
linkedin
rss

Sagt af vores kunder om Alexander

Tusind tak for dit superenergiske foredrag, det var over al forventning. Vi har kigget på vores evalueringsskemaer og folk har kun givet fantastisk feedback. Folk synes du var energisk, oplivende og beskrev dit oplæg som værende fænomenalt godt.
Alexander Kjerulf var begejstringen selv og meget, meget glad. Han udstrålede energi med høj stemmeføring, klar tale og direkte øjenkontakt… Uanset hvad var effekten af hans oplæg både til at se og føle… Det fik os op af stolene og gav os noget at tænke over.
Vi har nu fået talt vores evaluering op og kan fortælle, at din præsentation scorede hele 4,7 på en scala fra 1-5. Det er vanvittig flot og så vidt vides ikke sket før.