Alexander Kjerulf ude med nye videoer

Alexander ude med ny video om overarbejde: The Cult of Overwork
Screenshot YouTube

Alexander Kjerulf ude med nye videoer om overarbejde

Har du tænkt over hvad mon Alexander Kjerulf går rundt og laver, nu hvor han ikke længere er en del af Arbejdsglæde nu? Alexander har kastet sig ud i et projekt, hvor han kigger på overarbejde – og det har han lavet en fantastisk inspirerende video om.

Videoen er næsten 1,5 time lang, så du kan også se den i små bidder (7 videoer i alt). Alle videoerne er på engelsk, og ligger på Woohoo Inc’s Youtube kanal.

Du kan se den første video om overarbejde her: 

Alexander Kjerulf: The Cult of Overwork (Chapter 1)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar