Alexander stopper i Arbejdsglæde Nu – Arlette Bentzen kører butikken videre

Arlette Bentzen og Alexander Kjerulf

Alexander stopper i Arbejdsglæde Nu – Arlette Bentzen kører butikken videre

Efter seks måneders orlov fra mit arbejde i Arbejdsglæde Nu og en verdensomrejse, der blev afbrudt af COVID-19 har jeg besluttet at stoppe i Arbejdsglæde Nu.

Jeg mener stadig at arbejdsglæde er utroligt vigtigt og den primære kilde til succes for en arbejdsplads. Men efter 17 år i felten oplever jeg simpelthen ikke den samme glæde ved arbejdet, som jeg gjorde i begyndelsen – og så må man jo tage sin egen medicin :) Du kan læse mere om min beslutning om at stoppe her.

Heldigvis har Arlette Bentzen sagt ja til at køre butikken videre. Hun er helt fantastisk, så hvis I skal bruge et foredrag eller en workshop om arbejdsglæde, så må I ikke tøve et sekund med at booke hende. Hvis du skal bruge en taler i udlandet, kan du finde en bland vores internationale partnere verden over.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer, der har været med til at skabe bedre arbejdspladser – det er ildsjæle om dig, der gør en forskel!

Jeg har stadig ingen anelse om, hvad jeg skal lave i fremtiden. Indtil videre nyder jeg en pause, mens jeg venter på at inspirationen til mit næste projekt rammer mig :)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

14 kommentarer

 1. Kære Alexander
  Tak for din store indsats gennem mange år. Du og dit team er og har været til stor inspiration. Held og lykke fremover med det du nu finder ud af, du skal give dig i kast med. Jeg er sikker på du finder den rette hylde og finder gnisten og arbejdsglæden i det.
  Venlig hilsen
  Birgitte Lynge

 2. Hej Alexander. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med dit næste kapitel og glæder mig til at følge, hvad det mon bliver. Alt det bedste til dig og dine. :-) Charlotte

 3. Hej Alexander

  Du er en modig mand :-) Held og lykke med din fremtid og tak for de mange gode oplevelser til jeres konferencer gennem årene. Du var i den grad forud for din tid, da du startede på alt det her. Inspireret af dig, har jeg læst positiv psykologi og styrkebaseret ledelse, og kan bare se hvordan det rykker vores medarbejdere. Så tak for sangen og pas godt på dig selv

  Venlig hilsen
  Lykke

 4. Helt og lykke Alexander, tak for fantastisk inspiration. Dejligt at du har haft modet til at skabe fokus, få italesat og rykke på holdninger omkring et så vigtigt emne som arbejdsglæde. At det har virket, er kun et kæmpe plus. Alt det bedst herfra…Håber at se dig omkring igen….

 5. Kære Alexander jeg er en af mange uden tvivl som har gode oplevelser med dig, alligevel siger jeg dig tak og rigtig meget held og lykke, med det som du måtte finde på:o)

 6. Tak for de flotte ord Alexander jeg er beæret og ydmyg over at skulle køre Arbejdsglæde nu videre. Jeg håber jeg kan gøre dig stolt! Jeg ser frem til at arbejde med gamle og nye kunder, så vi sammen kan skabe endnu mere succes og arbejdsglæde i danske virksomheder, landet over.

 7. Kære Alexander!
  Tak for dit utrættelige arbejde med at sprede budskabet, og god vind til Arlette med en god fremtid for Arbejdsglæde.
  Med glædelig hilsen
  Jørgen Liljehult-Kristensen

 8. Kære Alexander
  Jeg har fulgt dig gennem alle dine 17 år og har været inspireret af dig siden dine første gratis foredrag med arbejdsglæde poker og input fra bogen Happy hour fra 8-16. Det har været en vildt spændende rejse i mit eget ledelsesliv og jeg har på mange måder draget nytte i ikke kun mit arbejdsliv men også i mit privatliv. Så tak fordi jeg måtte følge dig.
  Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke i dit videre arbejdsliv – som også skulle være passionen.
  Håber vi engang mødes med endnu mere arbejdsglæde og fokus på at få arbejdslivet til at fungere set i lyset af: Arbejdsglæde skabes gennem = resultater og relationer.
  Vi er temmelig meget udfordret i ældreplejen med disse begreber så det kunne måske være det næste step at komme endnu tættere på der hvor der virkelig er brug for udvikling og nye veje. Det er jo tydeligt med de ting som sker lige nu efter dokumentaren Else og Erik – som desværre ikke er noget særligt i dette tilfælde men faktisk foregår rigtig mange steder.

  Hilsen en sygeplejerske – tidligere leder og nu kvalitets- og udviklingssygeplejerske.
  Charlotte Winsløw

 9. Kære Alexander m fl. I / du har startet et utroligt godt stykke arbejde og I / du har fået mange gode ideer til at blomstre i mange virksomheder…. Tak for det — og held og lykke med det nye der venter :)

 10. Tak for god inspiration og mange smil og latter gennem årene. Du har min største respekt – det valg du træffer nu, burde alle træffe når de kan mærke at glæden mangler. Så var der måske ikke så mange stress-ramte.
  God vind – venlig hilsen Helle Høy

 11. Tusen takk for all inspirasjon, glød og energi du har delt med deg gjennom mange år. Jeg har aldri hatt gleden av å delta på arrangementene, men har fulgt med på nettet. I mitt arbeid som hovedverneombud har jeg brukt dine tanker og idéer “rått”.

  Arbeidsglede er det aller viktigste.

  God arbeidsglede videre, Alexander.

  Beste hilsen fra
  Marit Ravnan

 12. Kære Alexander;). Tak for al den inspiration du allerede har været med din måde at være på, Og med din viden;). Det bliver spændende at følge hvad du vælger at kaste dig over fremadrettet. God du føler glæde, hjertet. Dte inspirerer mig og andre til at gøre det samme. Knus og Tanker Malene

Skriv en kommentar