Patricia er vores administrative geni

Patricia - vores administrative geni og Arlette - Arbejdsglæde nu
Patricia og Arlette - Arbejdsglæde nu

Patricia er vores administrative geni

Da Alexander Kjerulf valgte at stoppe som arbejdsglædekonsulent, overtog jeg virksomheden Arbejdsglæde nu, og det er med kæmpe glæde og stolthed at jeg kan fortælle at I stadig kan møde Patricia Kjerulf bag tasterne. Patricia er heldigvis igen tilknyttet Arbejdsglæde nu på deltid, og du kan være heldig måske at modtage en glad email fra hende. Patricia styrer 100% Arbejdsglædeshoppen, hvor der er en masse spændende produkter.

Hvem er Patricia?

Kort fortalt er hun vores administrative geni. Patricia blev en del af arbejdsglædeteamet i 2009 og har siden styret alt bag vores foredrag/workshops, kurser, gå-hjem foredrag mm.
Ud over at have det store overblik, er Patricia den bedste kollega man overhovedet kan ønske sig!

Læs mere om os alle her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar