Har du lyst til at hjælpe os

Ideer

Har du lyst til at hjælpe os?

Vi arbejder på at få trykt nogle nye arbejdsglæde-plakater med forskellige udsagn. Vi hører ofte fra kunder, at de mangler noget der kan hjælpe dem med at huske på de gode vaner. Og meget gerne noget er er synligt for alle. Derfor laver vi nu nogle plakater med forskellige budskaber. og vi har meget på hjerte – meget vi gerne vil sige med plakaterne – og synes selv det er meget svært at vælge. Derfor vil vi meget gerne bede om din hjælp, med at vælge hvilke plakater der skal sættes i produktion.

Hvis du har tid og lyst til at hjælpe os, kan du udfylde nedenstående formular senest fredag den 5. november 2021. Som tak for din hjælp, trækker vi lod blandt alle der har udfyldt formularen. Den heldige person vi udvælger tilfældigt, modtager et sæt med 5 forskellige plakater, når de er færdigtrykte og klar til salg i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

1 kommentar

Skriv en kommentar