Har du lyst til at hjælpe os

Ideer

Har du lyst til at hjælpe os?

Vi arbejder på at få trykt nogle nye arbejdsglæde-plakater med forskellige udsagn. Vi har meget på hjerte og meget vi gerne vil sige med plakaterne, og synes selv det er meget svært at vælge. Derfor vil vi meget gerne bede om din hjælp.

Hvis du har tid og lyst til at hjælpe os, kan du udfylde nedenstående formular senest mandag den 25. oktober 2021. Som tak for din hjælp, trækker vi lod blandt alle der har udfyldt formularen. Den heldige person vi udvælger tilfældigt, modtager et sæt med 5 forskellige plakater, når de er færdigtrykte og klar til salg i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med. .

Skriv en kommentar