Tilbud på plakater i Arbejdsglædeshoppen

Tilbud på plakater i Arbejdsglædeshoppen – køb 1 modtag 3

Måske har du allerede set at vi er i gang med at få produceret nogle nye plakater? Ud over at du kan hjælpe os med at vælge hvad der skal stå på plakaterne, kan du også hjælpe os med at skaffe plads på lageret til de nye plakater. Vi holder nemlig et lille oprydningssalg og sætter vores plakater i Arbejdsglædeshoppen på tilbud.

Køb 1 modtag 3

For hver plakat du køber, modtager du to plakater mere uden beregning. Og du bestemmer helt selv hvilke plakater vi skal vedlægge. Det kan være to plakater magen til den du har lagt i indkøbskurven, eller to af vores andre plakater. Skriv dit valg som en kommentarer til din bestilling i shoppen. (Tilbuddet gælder dog ikke for vores Slå et slag for Arbejdsglæden-spilleplakat).

Vores plakat-tilbud gælder indtil søndag den 7. november 2021 eller så længe lager haves. Tanken er jo netop at vi skal have gjort plads til de nye kommende plakater.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar