Sådan kan vi fremme arbejdsglæden: mere feedback

Arlette Bentzen: Mere feedback fremmer arbejdsglæden

Sådan kan vi fremme arbejdsglæden: mere feedback

Oplever du også at du mister arbejdsglæden når du ikke modtager den ros og anerkendelse du føler du havde fortjent? Du er ikke alene.

Anerkendende og udviklende feedback og ros er vigtig for os, og en af de mest effektive metoder til at skabe mere arbejdsglæde, men det er desværre også en mangelvare på danske arbejdspladser.

I denne video fra Arbejdsglæde Live! 2016 fortæller Arlette Bentzen, hvorfor ros er så vigtigt og giver 5 konkrete og praktiske bud på, hvordan I kan fremme den positive feedback hos jer.

Arlette Bentzen: Ros og anerkendelse – 5 fantastiske ideer – fra Arbejdsglæde Live! 2016 konferencen

Hvis du vil blive endnu klogere på feedback og dens indvirkning på arbejdsglæden, kan vi glæde med at vi i november måned inviterer til gratis online foredrag om arbejdsglæde og feedback.

PS. Kender du i øvrigt at vores nye YouTube kanal? For nyligt har vi flyttet alle videoerne til YouTube, og selvom kanalen er ny på YouTube, finder du over 90 forskellige videoer allerede – så vi lover dig der er masser af inspiration at finde. Du kan hjælpe os ved at abonnere på kanalen og synes godt om dine favoritvideoer. Tak 

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar