Arlette Bentzen skaber arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder med foredrag og workshops.

Siden 2010 er det blevet til mange hundrede foredrag og workshops om arbejdsglæde i alle mulige virksomheder - store og små, private og offentlige, i Danmark og i udlandet.

I 2017 blev Arlette certificeret i Positiv Psykologi, ved WBI i USA, med selveste Tal Ben-Shahar som hovedunderviser.

Arlette er også vores event manager og arrangerer  vores årlige konference - Arbejdsglæde Live!.

Arlette har tidligere arbejdet som daglig leder i en række virksomheder, hvor hun havde ansvaret for forretningsudvikling, marketing, HR, kunderelationer og meget andet. Siden 2004 har Arlette været selvstændig konsulent og i 2010 sluttede hun sig til Arbejdsglæde nu.

I sin fritid underviser Arlette også - men nu i dans, yoga & fitness. Og når fritiden ikke er optaget af undervisning, hygger hun sig ganske sikkert med gode venner over en lækker middag, kører en tur på sin Triumph Bonneville eller er til koncert et sted i København. Arlette elsker også at rejse (naturligvis) og at leve livet.

22 21 77 41
arlette@arbejdsglaedenu.dk

Følg Arlette:
linkedin
Arlette Bentzen

Sagt af vores kunder om Arlette

Et fantastisk indlæg, som gav energi og lyst til at køre lidt mere på. Arlette er fuld af god energi og det smitter!
TAK for et inspirerende indlæg på vores NNIT kick-off i fredags. Det gav energi og brød rutinen, så dagen blev mindeværdig.
Jeg kunne godt lide Arlettes udstråling af godt humør og entusiasme samt principperne bag jeres arrangement. Det er enormt livsbekræftende og man får lyst til mere :o)