Fremtiden med AI

Fremtiden med AI

Vi kan ikke tale fremtidens arbejdsplads uden at tale om AI. Og AI rammer os alle – uanset branche eller profession – og vi skal derfor forberede os bedst muligt, så AI bliver en fordel for vores arbejde, fremfor en ulempe.

Når vi bruger AI rigtigt, hjælper det med at frigøre vores tid til alt det væsentlige. Herunder blandt andet arbejdet med kulturen og arbejdsglæden. Du får tid til at pleje fællesskaber med dine kolleger samt mere tid til dine kunder/patienter/elever. AI på fremtidens arbejdsplads kan altså optimere arbejdsprocesser, og derved forbedre både effektiviteten og trivslen.

Hvad vil det betyder for en organisation at have mere tid til fokuseret at arbejde med arbejdsglæden? Vi ved at virksomheder med høj arbejdsglæde, har lettere ved at fastholde og tiltrække medarbejdere. Vi ved også at glade medarbejdere er mere engagerede, motiverede, kvalitetsbevidste, servicemindede, modstandsdygtige, produktive, effektive osv. Men hvordan finder man tiden?

Det kan du høre om på Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen, hvor temaet på dagens sidste session (ud af 4 i alt) er fremtidens arbejdsplads. Her kan du bl.a. opleve Henrik Stenmann, som er AI-ekspert. Henrik vil give os en masse viden om AI, og give måder, hvorpå vi forholdsvist let kan anvende AI i vores arbejde.

Henrik Stenmann taler på Arbejdsglæde Live! 2024

Henrik er af den overbevisning, at AI vil udstyre os med superkræfter og klare de lette opgaver for os, så vi kan fokusere på det, som virkelig betyder noget. Henrik vil fortælle hvordan én person bliver til 1½ persons arbejdskraft, når vi omfavner AI, så det bliver din ven og ikke din fjende.

Med AI vil du være omgivet af assistenter, som gør dit arbejdsliv nemmere på alle områder. Ikke alle synes det er sjovt at svare på mails, lave rapporter, mødereferater, booke møder, eller få at vide at vi venter på IT, osv. Forestil dig en arbejdsplads, hvor AI-assistenter håndterer dine e-mails, laver rapporter og mødereferater, booker møder og endda forudser dine behov. Det vil frigøre din tid og energi, så du kan koncentrere dig om at skabe meningsfulde relationer og interaktioner med dine kolleger og kunder.

Generativ AI udstyrer os med en accelerationskraft, så vi nu og i fremtiden kan få meget mere fra hånden. Og der bliver mulighed for at indrette arbejdspladsen, så den passer til dig – og din arbejdsmetode. Vi har talt meget om 4 dages arbejdsuge – måske er AI netop det som gør det til virkelighed.

De øvrige sessioner på konferencen har også nogle super spændende emner, de vil omhandle: Strategisk arbejdsglæde, Fællesskaber på arbejdspladsen (sociale og faglige) samt Medledelse. Du finder et link til hele programmet nedenfor :o)

Billetter

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar