Arbejdsglæde Live! 2024 konference 16. maj 2024

Arbejdsglæde Live! 2024 konference

Arbejdsglæde Live! 2024 konference
16. maj 2024 København

Arbejdsglæde Live! 2024

Vi har siden 2009 afholdt arbejdsglædekonferencen – Arbejdsglæde Live! – i København. Og vi ser dagen som årets højdepunkt – intet mindre!

Hvem henvender Arbejdsglæde Live! sig til?

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, gladere arbejdsdage og langt bedre resultater.

Dagen oser af god energi og gør dig klogere på arbejdsglæde. Du får inspiration, viden, energi og især konkrete redskaber, som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

På scenen vil du høre fra eksperter og case-stories fra danske virksomheder. Der vil være 4 sessioner med hver deres overordnede tema. Du kommer til at høre om: Arbejdsglæde strategier, Fremtidens arbejdsplads, Medledelse og Fællesskaber (faglige og sociale).


Mikael Kamber – konferencier

Siden 2015 har vi været så heldige at journalist, TV-vært og forfatter Mikael Kamber har været konferencier og med kyndig ekspertise har stillet opfølgende spørgsmål til talerne på scenen. Han er med til at skabe den fantastiske stemning, der altid er på konferencen. Og vi er så heldige at Mikael Kamber vender tilbage som konferencier i 2024.

Mikael Kamber – konferencier på Arbejdsglæde Live! 2024

Hvorfor skal du tage med på Arbejdsglæde Live! 2024?

Arbejdsglæde Live! er ikke som alle andre konferencer. Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Arbejdsglæde Live! er en rigtig sjov, hyggelig og ikke mindst vidensfyldt dag sammen med dine kollegaer – og en god mulighed for at møde nye mennesker.


Betal det, du kan – få samme oplevelse

Vores pris er sat ud fra et princip om, at arbejdsglæde skal være tilgængeligt for alle – uanset om du er en del af en mindre organisation eller større virksomhed, offentligt ansat eller privat.

Vi har tre forskellige priser, og du bestemmer selv, hvad du vil betale. På den måde kan alle være med. Billetterne er ens, så du får det samme, uanset hvilket beløb du betaler. Priserne lyder som følger: 2500 kr., 3200 kr. eller 4000 kr. ekskl. moms.


Venue

Dagen igennem sørger Marketenderiet for forplejningen til os hele dagen. Vi starter med at byde dig på en croissant, og til frokost vil der blive serveret en let anretning. Dagen igennem vil der være kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Veganer eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os pr. mail senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.

Dato og tid

Torsdag den 16. maj 2024
kl. 9.30-15.30

Dørene åbner kl. 9.00

Tilmelding

Skal du sikre dig (og måske nogle af dine kolleger) billet til Arbejdsglæde Live! 2024?

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Sted

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 København

Find vej – Google Maps

Program

Vi ved at lægge den sidste hånd på programmet for konferencen, og vi lover jer, at det bliver spækket med spændende temaer og talere.

Hold derfor øje her på siden, via vores nyhedsbrev eller på vores sociale medier, så du bliver en af de første til at se, hvad og hvem du kan glæde dig til at opleve.

Her kan du se det fulde program for 2023 konferencen, så du kan få en idé om indhold.