Arbejdsglæde Live! 2024 konference 16. maj 2024

Arbejdsglæde Live! 2024 konference

Arbejdsglæde Live! 2024 konference
16. maj 2024 København

Vores danske konference kommer tilbage i 2024!

Arbejdsglæde Live! 2023 er afholdt – tusind tak til alle der deltog og var med til at gøre det til en fantastisk dag!

Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen torsdag den 16. maj 2024, hvor Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen afholdes i København.

Vil du være blandt de første der modtager besked når vi åbner for tilmelding, kan du sende os en mail. Vi sender dig informationen så snart vi kender detaljerne.

Vi har siden 2009 afholdt arbejdsglædekonferencer – Arbejdsglæde Live! – i København. Og vi vil godt selv indrømme at vi selv gennem årene har set der som årets højdepunkt – årets bedste dag!


Hvem henvender Arbejdsglæde Live! sig til?

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, gladere arbejdsdage og langt bedre resultater.

Du får inspiration, viden, energi og især konkrete redskaber som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.


Mikael Kamber – konferencier på Arbejdsglæde Live! 2024

Mikael Kamber – konferencier Siden 2015 har vi været så heldige at journalist, TV-vært og forfatter Mikael Kamber har været konferencier og med kyndig ekspertise har stillet opfølgende spørgsmål til talerne på scenen. Han har været med til at skabe den fantastiske stemning, der altid er på vores konference. Og vi er så heldige at Mikael Kamber vender tilbage som konferencier i 2024.


Hvordan adskiller Arbejdsglæde Live! 2024 sig fra øvrige konferencer?

Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Arbejdsglæde Live! 2024 konference

Dato og tid

Torsdag den 16. maj 2024

Tilmelding

Vil du være den første der får besked nå vi åbner for tilmelding? Send os mail og vi vender tilbage til dig så snart vi kender detaljerne.

Sted

København

Program

Åbn det fulde program for 2023 konferencen så du kan få en idé om programmet