Arbejdsglæde Live! 2024 konference 16. maj 2024

Arbejdsglæde Live! 2024 konference

Arbejdsglæde Live! 2024 konference
16. maj 2024 København

Arbejdsglæde Live! 2024

Vi har siden 2009 afholdt arbejdsglædekonferencen – Arbejdsglæde Live! – i København. Og vi ser dagen som årets højdepunkt – intet mindre!

Hvem henvender Arbejdsglæde Live! sig til?

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, gladere arbejdsdage og langt bedre resultater.

Dagen oser af god energi og gør dig klogere på arbejdsglæde. Du får inspiration, viden, energi og især konkrete redskaber, som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

På scenen vil du høre fra eksperter og casestories fra danske virksomheder. Der vil være 4 sessioner med hver deres overordnede tema. Du kommer til at høre om: Strategisk Arbejdsglæde strategier, Fremtidens arbejdsplads, Medledelse og Fællesskaber (faglige og sociale).


Mikael Kamber – konferencier


Hvorfor skal du tage med på Arbejdsglæde Live! 2024?

Arbejdsglæde Live! er ikke som alle andre konferencer. Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Arbejdsglæde Live! er en rigtig sjov, hyggelig og ikke mindst vidensfyldt dag sammen med dine kollegaer – og en god mulighed for at møde nye mennesker.


Betal det, du kan – få samme oplevelse

Vores pris er sat ud fra et princip om, at arbejdsglæde skal være tilgængeligt for alle – uanset om du er fra det offentlige eller private arbejdsmarked. Og uanset om du er fra en organisation med store eller små budgetter til kurser og uddannelse. Vi mener nemlig at de virksomheder der har de “bredeste skuldre” bærer mest.

Vælg mellem tre forskellige priser

Vi har tre forskellige priser, og du bestemmer selv, hvad du betaler. Er du fra en virksomhed der har økonomien til det, betaler du en af de høje priser, har I ikke økonomien til det, vælger du den lave pris. Det er efter princippet “betal-det-I-kan”. På den måde er det mest fair, og alle kan være med. Billetterne er ens, så du får det samme, uanset hvilket beløb du betaler. Priserne lyder som følger: 4000 kr., 3200 kr. eller 2500 kr. ekskl. moms.


Venue

Dagen igennem sørger Marketenderiet for forplejningen til os hele dagen. Vi starter med at byde dig på en croissant, og til frokost vil der blive serveret en let anretning. Dagen igennem vil der være kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Veganer eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os pr. mail senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.

Program

Vi kan godt love at det bliver en super inspirerende dag.

Dagens fire sessioner er: Strategisk arbejdsglæde, Fremtidens arbejdsplads, Medledelse og Fællesskaber (faglige og sociale).

Dato og tid

Torsdag den 16. maj 2024
kl. 9.30-15.30

Dørene åbner kl. 9.00

Sted

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 København

Find vej – Google Maps

Tilmelding

Skal du sikre dig (og måske nogle af dine kolleger) billet til Arbejdsglæde Live! 2024?

Tilmelding sker via Billetsalg.dk hvor du kan betale med kreditkort, MobilePay eller modtage en faktura sendt til EAN eller CVR.

Opdateringer i programmet vil blive sendt ud via vores nyhedsbrev, samt vises på vores sociale medier: