Glædelig jul

Glædelig jul

Glædelig jul

Julen står for døren og årets afslutning nærmer sig. Vi ser derfor tilbage på året der snart er gået.

Hos os i Arbejdsglæde nu, har året givet en masse skønne oplevelser. For første gang efter pandemien, fik vi i år afholdt vores arbejdsglæde konference – Arbejdsglæde Live! 2023. Og igen var det en fuldstændig fantastisk dag! her kan du læse nogle af deltagernes feedback på hvad de synes der fungerede godt på dagen:

Det var fedt med en blanding af case-storys og oplæg og virkelig bare spændende og lærerigt.


Mange forskellige indlæg, det giver en bred viden som ikke er så let at få selv.


Energiniveauet, rammen, styring af dagen, involvering af deltagere, relevante og konkrete indlæg

Arbejdsglæde i 2023

I årets løb har vi besøgt en masse arbejdspladser med fokus på arbejdsglæden. Vi har haft forløb, ledertræning og afholdt workshops og foredrag for over 2.400 mennesker. Herudover kommer deltagerne til vores gratis foredrag, som igen har været afholdt både som fysiske foredrag og online foredrag.

Arbejdsglædepoker har været virkelig populært, særligt som workshop hvor vi har haft god tid til at arbejde i grupper, så medarbejderne har kunnet blive klogere sig selv og på hinanden.

I 2024 glæder jeg mig især til:

Vi arbejder for at skabe en verden hvor arbejdsglæde er reglen
og ikke undtagelsen.

Fremtidens arbejdsliv byder på en masse forandringer. Den teknologiske udvikling, øget fokus på bæredygtighed, mangfoldighed, work-life balance osv. gør at mange virksomheder begynder at få fokus mere på vigtigheden af at have en kulturstrategi. Og her glæder vi os naturligvis til at blive en stor del af vores kunders rejse, mod en kultur med masser af god ledelse og en masse medarbejdere der rent faktisk kan lide deres arbejde.

Du ønskes en glædelig og hjertelig jul, samt en forrygende start på det nye år, som forhåbentlig bliver fuld af positive oplevelser og en masse arbejdsglæde.

Glade julehilsener
Arlette
Arbejdsglæde nu

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar