Firmajulegaven er en fridag

Firmajulegaven er en fridag

Firmajulegaven

At modtage en julegave fra virksomheden er langt fra en selvfølge. Nogle arbejdspladser har som fast tradition at give medarbejderne julegaver – nogle vælger selv deres gave fra et katalog, andre bliver overrasket med en gave de ikke selv har valgt. Men hvor mange får egentlig en gave de har brug for? Kunne man gøre det på en anden måde?

Årets julegave til de ansatte i Clever er noget af det mest dyrebare vi har, nemlig tid. Alle ansatte har fået en valgfri fridag i december, som de kan bruge til lige hvad de vil.

Hvad ville du gøre hvis du fik en fridag i julegave? Juleshoppe? En oplevelse med familie/venner? Forkæle dig selv? Reflektere over 2023? Eller noget helt andet???


Vi ønsker dig en glad juletid med masser af arbejdsglæde og forhåbentlig med tid til lige præcis det der gør dig glad.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar