Mandagstip: Udnyt de lyse timer

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Udnyt de lyse timer

Vi kender det alle sammen – de mørke måneder kan give os en fornemmelse af, at man slet ikke ser dagslyset, hvis man opholder sig indendørs mens man er på arbejdet. Det er mørkt når vi tager afsted på arbejde og mørk igen når vi skal hjem. Så derfor gælder det om at få fuldt udbytte ud af de lyse timer, mens de er der. Her er lidt forslag til hvordan du kan komme udenfor mens det er lyst.

Hold mødet udenfor

Har du et telefonmøde eller et én-til-én møde planlagt i løbet af dagen? Hvordan ville det være hvis det foregik udenfor? Du kan forberede dig ved at have en paraply ved hånden, i tilfælde af at det begynder at regne. Man ved aldrig med det danske efterår.

Hold kaffepausen udenfor

Har du mulighed for at komme udenfor i din pause, så udnyt chancen og tak koppen med din favoritdrik med udenfor. Er vejret lidt vådt, så find et udhæng du kan stå under. Trænger du til at røre dig, kan du måske gå en tur rundt om bygningen eller blokken? Pauser er vigtige – faktisk har du ikke tid til ikke at holde pauser.

Fortsæt med at cykle eller gå til arbejdet

Er du så heldig at du kan gå eller cykle til og fra arbejdet? Invester i noget godt og lunt regntøj, så din transport til arbejdet fortsat kan ske på cykel eller gåben. Der er noget om snakken når vi siger at der ikke findes dårligt vejr, kun forkert påklædning.


Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar