Video: Hvordan vi gjorde WD-40 til en glad milliardforretning

Mål medarbejdernes mentale sundhed
Billede fra rcphotostock, canva

Video: Hvordan vi gjorde WD-40 til en glad milliardforretning

Rigtig mange kender den blå og gule WD-40 spraydåse med olien der er god når noget knirker eller sidder fast. Men WD-40 Company har også en ledelsesform, der sikrer mod “knirken” blandt medarbejderne i virksomheden. Og det virker! WD-40 er en virksomhed, der er fordoblet i omsætning gennem det sidste årti, og er på vej til at fordobles igen i det næste.

På Arbejdsglæde Live! 2018 konferencen havde vi bl.a. besøg af Garry Ridge, CEO i WD-40 Company. Garry afslører den vigtigste årsag til deres succes: De har skabt en kultur præget af et stærkt tilhørsforhold, kommunikation, delte værdier og konstant læring.

De ser ikke sig selv som et team, men som en stamme. Som Garry Ridge siger det:

Et team er noget du spiller på engang imellem. En stamme, er et sted du hører til.

Garry Ridge, fortæller i denne video, ikke blot hvorfor de gør det, men også hvad de gør, med konkrete eksempler på ledelse i WD-40.

Han kommer blandt andet ind på, hvorfor de har elimineret fejl og kalder dem læringsøjeblikke i stedet.

Du kan se hele Garrys inspirerende tale om ledelse i WD-40 fra konferencen herunder. Videoen er på engelsk med danske eller engelske undertekster, som du kan vælge ved at klikke på settings.

Garry Ridge: Hvordan vi gjorde WD-40 til en lykkelig milliardforretning

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er for nylig flyttet til YouTube. Selvom kanalen er ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)


Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar