Mandagstip: Hvordan kan du lide din kaffe?

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Hvordan kan du lide din kaffe?

Kender du det: Du står ved kaffemaskinen og er ved at tage dig en kop kaffe. Egentlig ville du gerne tage en kop med til din kollega. Men hvordan er det nu lige han drikker sin kaffe? Skal der mælk i? Eller er det te han foretrækker?

Pludselig bliver det alt for uoverskueligt, og i stedet for at glæde en kollega med en uventet kop kaffe eller te, lader du helt være med at gøre noget.

Dette mandagstip er beregnet på at undgå ovenstående situation.

Sådan gør I

Hvordan? Ganske enkelt! Sæt et lille skilt op i nærheden af kaffemaskinen. På skiltet skriver du alle kollegers navne og plads til at beskrive hvordan man foretrækker kaffen/teen. Bed alle om at skrive hvordan de foretrækker deres kaffe/te. Det kan de nemt gøre næste gang de selv henter sig en kop fra maskinen. Listen kunne f.eks. se sådan ud:

  • Peter – sort kaffe med 1 sødetablet
  • Anna – kaffe med lidt mælk
  • Mette – kaffe med meget havremælk
  • Søren – Earl Grey te straight up, allerhelst i glas
  • Pia – Sort kaffe, helst i det røde krus

Næste gang du står ved maskinen for at hente dig en kop kaffe, og lysten til at overraske din kollega kommer over dig, er det hele meget nemmere.

Du kan nemt lave din egen liste. Eller hvis du har lyst kan du downloade og udskrive denne vi har lavet. Rigtig god fornøjelse.

Klik på billedet for at åbne det i stort format til download og udskrift

Vores mandagstips er forholdsvis enkle ting, du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget kan du endda gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv gerne en kommentar herunder og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar